burcuo dilekkk06 Detaylı için geç bir zaman 26, genelde 23te en son bakılıyor hatta bazen 24 kabul ama ilerisini duymamıştım. Ben de ilk gebeliğimde gidemedim, sonradan bu haftalarda gitmek istediğimde bebek hareketleri yavaşlıyor bir anlamı yok dediler, bakmadılar.
dilekkk06 cigdemkorkmazz çocuğa detaylı bakılıyor parmak sayılarına organlarına böbreklerine tüm herşeyi açıkçası önemli bi ultrason
dilekkk06 twinsmomhadise randevu alırken radyoloji bölümü 30. Haftaya kadar bakıyorlar dedi bende öyle duymuştum bakmıyorlar diye çünkü ben normalde özele gidiyorum özeldeki doktorum hastanenin donanımı yeterli olmadığı için kliniğe yolladı klinikte çok pahalı fiyat verdi e öyle olunca devlete gideyim dedim özeldeki doktorum bakarlar diyince içim rahatladı
cholpon dilekkk06 hiç bilmem, ben Antalya araştırmaya gittim, doktor kendisi radyolojiye yönlendirmiş, biz de oraya randevu almak için gidince 20-22 hafta arası randevu verebilirim dedi, sanırım doktorun kendisi bu tarihleri belirtmiş.
buse_06 dilekkk06 Çok şükür sıkıntı olmadı benim gittiğim hastane rahat sanırım o yüzden bulabilmişimdir