vanilya_kokusu_ Minigimi görmeye gittim 36+3 uz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı meleğim 37 38 haftaya uyumlu cikti 3200 kilo 🤲🏻 net tansiyon iyi çok şükür 🥹dedi bidaha gelmene gerek yok sancı hareketsizlik su gelmesi kanama olsa gel ,🥲
DarkLuna vanilya_kokusu_ ohh artık sancı bekleyeceğiz desene bacım sağlıkla ve vaktinde doğsun inşallah minnak
bsrbrkysr184_ vanilya_kokusu_ maşallah aşkım yarında bizim görüşelim günü inşallah bak kilosuna iyi çıkmış maşallah kuzuma 🥰
vanilya_kokusu_ DarkLuna evet aşkım Allah’ım 18 martı beklesin kızcem ya 😂 inşallah teşekkür ederim aşkım 💖
DarkLuna vanilya_kokusu_ evet aşko senin karnında bir gün bile dursa bebek için daha iyi olur tabi kakasını yapana kadar da durmasın hani😂😂😂
vanilya_kokusu_ bsrbrkysr184_ inşallah sende çok güzel haberler alırsın tabi sahurda da eşimden daha çok yersem olur biraz öle 😂😂
krizantemmm vanilya_kokusu_ inşallah teşekkür ederim sizde sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah🌸
aysetutucu vanilya_kokusu_ sağlıkla ve vaktinde gelsın inşallahh doğumdan sonra sezaryan hakkında haberlerini bekliyorum 🥹
vanilya_kokusu_ aysetutucu teşekkür ederim canım 🙏🏻 doğum hikayemi Allah’a izin verirse yazacam Buraya 💖
vanilya_kokusu_ bsrbrkysr184_ aslında bazen yiyince tedirgin oluyorum sancım gelse 3 4 saat beni hastnede beklettirler😂😂