lee_ann Gokturkmom_ 36+6 olduk ağrılar bugün başladı 18 Mart için sezeryan tarihi aldık bakalım dayanabilecek mıyız o zamana kadar…sizin de kasıklarda ağrılarınız oluyor mu adet sancısı gibi ve bebek çok oynuyor bugün nedense
unlu0801 Gokturkmom_ 37+5 haftaya sezeryan olacağım bugün anestezi doktorumuz tahlillerimizide yaptı heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz 😍😍
elifayaz112_ cylnboran04 benimde 35+6 benim de diğer dogumlarım normal doğum oldu bunda da herhangi bir sorun olmazsa normal olur inşallah durumun nasıl ağrın sancın falan var mı
cylnboran04 elifayaz112_ evet yalancı sancılar var kasılmalar var Bırde Bebek makat gelıstı doktorum doğum pozısyonu aldi dedi birdaha donmez ınsallah
Merviny 38+1 benim de 💕 11 mart gun aldim. Sezaryen olacagim. Doktor anestezi icin ac gelmene gerek yok dedi oyle mi oluyomus sasirdim :)
kbrkkk Gokturkmom_ bugün tam 37 hafta 💃🏼 şimdilik normal gidiyor bi aksilik olmazsa gününü bekleyeceğiz son gün 26 mart görünüyor ama bana o kadar kalmaz gibi geliyor dün her gören göbeğin düşmüş dedi 🫣
asenazeynep hrycky Hahahah sağlıcakla gelsinler zamanında gelsinler inşallah canım benim, doğum başlatmaya yardımcı şeyleri yapmaya başladın mıı?
sevdekarakayacitaci doimom zorlanıyorum tabi ama genel olarak iyiyim çok şükür 🙏🏻 sizin nasıl geçiyor? 23 mart 39.haftama denk geliyor bu arada bakalım ☺️