cizgilidefter Gokturkmom_ 34+3.deyim. ya mart sonu ya nisan başı gibi gelecek galiba bizimki de 🙏🏻 çok heyecanlı, çok güzel bir süreç. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı doğumlar
yagmurandrmk Gokturkmom_ 39+4 son 3 gün ama ne gelen ne giden var 😅 normal doğum planlı ama sezeryan da ihtimaller dahilinde her doğumda olduğu kadar. Beklemedeyiz 🤲
Mege_Adanisa Gokturkmom_ Allah nasip ederse 13 gün sonra sezeryan hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah 🥰🌸
yasemincel65 Gokturkmom_ 40+4 olduk, muayenem vardı bugün, doktor kendisi gelmezse pazartesi yatış yapacağım dedi. Yani bu aralar geldi geldi gelmezse de 9 mart kesin doğum tarihim olacak 🫠🫠🫠
sibellito Gokturkmom_ 38+0 olduk bizde normal doğum istiyoruz ilk gebelik geç gelebilir diyorlar ama inancım tam bu hafta gelecek kızım diye düşünüyorum 🤣
Busraaaakkk miniminnacikk 37+6 olduk cumartesi bana da çatı muayenesi yapacak doktorum, sanırım o da tetikleyebiliyormuş doğumu eğer rahim ağzı yeteri kadar inceldiyse. Ben de bi tedirginim her an doğuracakmışım psikolojim bi garip 🥹 Sağlıkla gelsinler inşallah
miniminnacikk Busraaaakkk ayyy bence tetiklesin yani benimkini açılmam olsun sonra suni vereceklerse versinler hiç açılma olmadan olmak istemiyorum çok korkuyorum 😢😶 hakkımızda hayırlısı yaaa 🤲🏼🫣
Maviice Haftaya girdik☺️ Bugün kontrolüm var büyük ihtimalle gün belli olacak öyle konuşmuştuk ama bebişin durumu nasıl öncelikle merak konum bu kilosu falan iyidir inş🙏🏻 Hepimize hayırlı doğumlar ❤️
annebebekelo Gokturkmom_ 36+0, normal doğum bekliyoruz 🌝 Gecikirse Nisan’a da sarkabilir ama en geç 2 Nisan😅
hrycky asenazeynep 36+5 benimde benim bebeğim de baş aşagı ilk dogum içerde rahat galibaa ne zaman gelir bilmiyorum inşallah fazla uzatmaz 😵💫😵💫
asenazeynep hrycky Hahahah sağlıcakla gelsinler zamanında gelsinler inşallah canım benim, doğum başlatmaya yardımcı şeyleri yapmaya başladın mıı?