Anneolucamm Kızlar 27 ocak da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu genetik test ve pıhtılaşma testi vermiştik sonuçlara bakabilir misiniz.
anonimhesappp Anneolucamm merhaba, bu testleri ilk düşükte mi istediler. Doktor istemese bile biz yaptırabiliyor muyuz ?
meryys Anneolucamm Kan sulandırıcı iğne lazım. Benimde 2 gebelik kaybım var ilkinde yaptırdık ama sadece ecopirin kullandım olmadı. İğne ile hapın etkileri farklıymıs plesantadaki pıhtılaşma icin iğne lazımmış
Rojdiyebiri Anneolucamm kürtajdan hemen sonra mı bu testler yapılıyor benim 50 gün oldu yapılır mı acaba
AuraMomB Faktör V Leiden heterozigot, MTHFR çift heterozigot, PAI-1 4G/5G hafif trombofili eğilimin var düşük yapman sebebiyle diğer gebeliklerinde kan sulandırıcı kullanman gerekebilir ama net bilgiyi doktorun verir, geçmiş olsun
Anneolucamm AuraMomB çok teşekkür ederim coraspirin 100 mg kullanıyordum ancak yeterli gelmedi sanırım
nsndyg Benimde bir düşüğüm var Dr hiç bir test yapmadan direk ecorpin kan sulandırıcıya başladı 34.haftaya kadar kullancam
Anneolucamm nsndyg ben düşük yaptığım gebeliğimde de coraspirin 100 mg kullanıyordum yeterli gelmedi sanırım iğneye başlatır diye düşünüyorum
AuraMomB Anneolucamm bu tarz durumlarda kan sulandırıcı iğne verilir ve do evet dediğiniz gibi yüksek olur
Anneolucamm anonimhesappp devlette 2 düşükten sonra bakıyorlar ama sistemi görmedikleri için ilk düşük olduğunu belirtmezseniz de bakabilirler bir şansınızı deneyebilirsiniz böyle bir durumunuz var ise. Ben kendim istedim yaptırmayı
nsndyg anonimhesappp merhaba bir tane kızım var ondan sonra düşüğüm var normal patolojiye gönderdiler bir sıkıntı yok hamile kalabilirsin dedi tek düşüğe detaylı araştırma yapmıyorlar mutlaka iki yada üç düşük olması gerekiyor genetik arastirma için ucuncusune hamileyim kan sulandırıcı verdi Dr direk riske atmamak amaciyla bir tane kızım var arka arkaya kaybim yok ondan araştırılması tek düşük çok normal görünüyor Dr larin gozunde
Anneolucamm meryys başınız sağolsun sizin de bende sadece coraspirin kullandım ama yeterli değilmiş maalesef
Anneolucamm AuraMomB hayırlısı artık keşke her evli kişiden ilk başta alsalar nasıl sma için vs alınıyorsa bunun içinde alsalar da kayıplar yaşanmasa ama geç fark edilince olan bize oluyor doktor daha bakmayacaktı benim pıhtılaşmaya zorla baktı
AuraMomB Anneolucamm benimde düşüğüm oldu ilk ama benim kanda pıhtılaşma değerim çok yüksekti istersen yapalım dedi özelde de rakam çok yüksekti. 2.gebeliğimde doktor yine pıhtılaşma baktı kanda yine yüksek bu sefer kan sulandırıcı başlattı. Sizin de başınız sağ olsun en azından sebebini biliyorsunuz rabbim en kısa sürede yerini doldursun🙏🏻