Kahramanlar Asliyildirim canım ben birşey yapmadım bu deri ve vücut yapısı ile alakalı zayıfım ben 29 haftalık hamileyim 53 kg geliyorum sadece karnım var bundan önceki doğumlarımda da öyle oldu
Zeytinusss Kızlar ben daha 22 Haftadayım ve çoktan catlamalarim başladı 😭 bir anda kilo aldım en son 12ydi daha tartılmadım. Normal ona göre ama sizce neler yapmak lazım.daha fazla olmaması için ve tabiki iz kalmaması için Ben hindistan cevizi yagi almayı düşünüyorum ve lierac krem onları gördüm yorumlarda
Merve2332 Zeytinusss 22 haftada 12 kilo mu aldın . Öncelikle bol bol su iç sonra cildi yağ ile nemlendir.
Beyzagzn 33. haftadayim goguslerim ve karnim cok catladi ama baktikca begeniyorum :) vucudum da bebegime dair izler onlar kilo cok almadim ama genetik sanirim bu durum :)
Yrasime 39+1 haftaligim bu gune kadar yoktu ama bugun sabah baktigimda karnimin baya asagisi cok az catlamis. Üzülmedim ama oglumdan bana hatira 😘
gizemiboergn Sedaince benim catlagimda tuylenmemde yok cok sukur suan 35+6 haftaligiz sonradan olurmu bilmiyorum😅
Essraa2 Sedaince :) ben 40.0da doğum yaptım hiç çatlağım yoktu eve geldim iki günde göğüslerim taş oldu şiş şiş bi baktım çatlmış evet doğumdan sonra kalçamda vardı iki üç tane :) gitmeden önce hergün bakardım yoktu😩
Ruyam34 Sedaince 37+0 olduk tüylenme karnımda oldu Çatlak henüz Yok ama şu 2 hafta içinde sanırım oluyor Muş çatlak bide aslında Doğumdan sonra tm anlaşır mış çatlaklar gün yüzüne çıkıyor :)
saniye25 36 haftalik hamileyim hic catlagim yok bio oil kullaniyorum birde kaşırsan cogalirmis diye duymustum