pelin5353 Selam kızlar 🪽 Doktor öneriniz var mı ? Normal doğumu destekleyen , sezaryan olsun deyipte kolaya kaçmak istemeyenn.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler🙏🏻
urasserife pelin5353 32. Haftamda vatan hastanesinde zikri Öztürk e başladım orda normal doğum için önerilen iki doktor var refika hanım ve zikri bey ben arkadaşım da zikri bey de doğumunu yaptı ve çok memnun kaldı diye ona gittim
lokumbu pelin5353 selam ben de Vatan Hastanesine gidiyorum komşum ve 3 arkadaşım Erson Aksu da doğum yaptı bende kendisine sordum özellikle hangi doğumu destekliyorsunuz diye bana anne ve bebek için sağlıklı ve uygun olanı destekliyorum dedi ben çok memnunum çok ilgili alakalı
deletedmom43191 pelin5353 çorluda tek iyi doktor Recai Atalay ve Abdullah cevrioglu haricinde guvenme
busra_sezer doimom nasıl bir doktor ilgisi bilgisi muayeneleri falan ulaşılabilir mi? bilgi verebilir misiniz?
lokumbu pelin5353 yoo gereksiz bir şey yapmıyor ki ben çok ama çok memnunum gerçekten hem insanlığı hem tecrübesi çok iyi özel telefonunu verdi her aklıma takılınca arıyorum hatta dediki yazdığında görmeyebilirim ara beni dedi ben asla Erson hocamdan vazgeçmem
suudee pelin5353 refika hocaya gittigimde muayene değil ama kontrol için gittigimde 1 saat bekledim devlet hastanesinden beterdi hala öyle mi 🤦♀️
pelin5353 suudee yok direk giriyorum randevu alıyorum ama siz ondamı dogum yaptınız bana özel numarasını vermedi
suudee pelin5353 yok aşılama icin gitmiştim ben. Ama yaklaşımını pek sevmedim açıkçası çok yapmak istemiyor gibi yaptı. Zaten sonuc olumsuz oldu. özel numara vermiyor instagramdan ulaşabilirsin demişti ya da hastaneyi aramamı söyledi.
ozlemmm93 Bende Erson hocaya gidiyorum çok memnunum 😊 şu anda daha doğumu konuşmadım ama bence kararına saygı duyan biri bebekte ve sizde sıkıntı yoksa normal de yaptırır diye düşünüyorum 🤨
lokumbu ozlemmm93 evet çok iyi bir doktor ve illa sezeryan demiyor bende çok memnunum kendisinden inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın