Seranne Caah Bu kontrolün çok heyecanlı olacaktır çnki hareket ettiğini görülen inşAllah ay çok garip kafası vücudu daha belirgin🙃🙃🙃
Caah Seranne ayy daha da heyecanlandım evet kafası vücutu anlayamıyorduk öncekilerde bakalım nasıl olmuş Bebiş bizimde ilk olacak inşallah kaldı 6 ay diyorum kendi kendime kavuşma heyecanından
Salihafurkan Lovelies olsun canım 10dk bile çok işe yarıyor sen yemeni sıklastir ki rahat et sen ne kadar rahat edersen minnoş da rahat eder annesi😊😊
Salihafurkan Doktor kontrolüne gitmeden yarım saat bi saat önce çikolata yemek o kadar iyi oluyor ki kızlar valla halay çekiyorlar içerde 😅😅
Caah Salihafurkan bende sırf zarar veriyormuş diye kendimi durduruyorum dört haftada bir gitmeye çalışıyorum
Reparista Salihafurkan canım geçen haftaya kadar hergün olmasa da iki güne bir bulantı kusma vardı Şu an da o durumlar hafifledi ama aşırı iştahsızım içimden bişey yemek gelmiypr keşke dediğini yapabilsem
yenieda23 Meriipella1 valla bizde öğrenemedik 13 hastalığım nisanda büyük ihtimalle nasipse ogremcez ikinci hamilelegim 😃😃
Emineats Merhabalar 13 haftalıgız geçen hafta doktor bulantı hapı yazdı 3 gundur bıtmek bilmeyen kusma bulantı bas agrısı var 3 gun yatış verdı serum verecem yada hapı degltrcm dedı bu durumda olan var mı bırde bulantısı olanların kızı oluyormus dogruluk payı nedir sizce
yenieda23 Emineats kesinlikle bende çok kötü gecirdim ilk hamilelegimi valla allah kolaylık versin yaa zor
Nagihanbayrktr Emineats valla yarın 14 haftalığız. Ne yesem çıkarıyorum sevdiğim şeylerden bilw tiksiniyorum aşırı halsizim en ufak bişede baş dönmesi yaşıyorum. Ve şimdiye kadar 5 kilo gitti. Haftaya doktora gidicem söylicem artık bi çözüm arıyorım psikolojim bozuldu çünkü 🤦♀️😔
yenieda23 Seranne aynen ya bizde merak ediyoz cinsiyeti bi kızım var bide oglum olursa sağlıklı şekilde inşallah rabbim verirse tabikide 😆😆
Emineats yenieda23 daha önceden böyle degıldım hapı ıctıgımden berı boyle serum pek bı fayda etmez dyrlar
Seranne Nurcannedom Nasıl gidiyor sizin 😇mide bulantısı felan o durumları ben çok yaşamadım kızlar bazen kuşkulanıyorum ne oldu diye acep🧐
yenieda23 Emineats anladım ama iste gayret et sen yemeye çalış ben yedgmi kusuyodm ikinci hamilelegm ole degil şükür maşallah
Meriipella1 @yenieda23 inşallah gösterir biz 15.haftaya kaldık maalesef 😂 bu sefer gitmeden vişne suyuyla çikolata yiycem sende ye belki gösterir
yenieda23 Meriipella1 banada öyle dediler bende öle yapacam bakalım neolcak göstericekmi kendini minigim 😆😆😆
Salihafurkan Kızlar bulantı için bi hemşire bana bişey önerdi Sabah yataktan çıkmadan peynir yada kraker ye (tabi yatar pozisyonda) biraz bekle öyle kalk dedi gerçekten bunu denedim çok faydasını gördüm Aç kalmakta bulantiya sebep oluyor kızlar hiç birşey yiyemiyorsaniz bile ara öğün olarak elma ceviz fıstık yoğurt yiyin Yemekten zarar gelmez yememekten gelir