Reparista Salihafurkan Yarın bizde tam 11. Haftaya başlıyoruz Halsizlik yorgunluk iştahsızlık aynen devam 😇
Caah Salihafurkan bizde 11+4 olduk Cuma günü gideceğiz bakalım 🤔 dört haftadır girmedik çok heyecanlıyım
Lovelies Salihafurkan 14+5 im migde bulantım gecti gögüs hasasiyeti geçti istahım yok aynı kilodayım ama her dakkika uykum var yattıgım zamanda uyku yok:) bianda gidiyor uyku :/
Salihafurkan Reparista iştahsızlık için inadına ye canım bende aynıydım tiksinme bulantı falan vardı az ye ama her saat başı ye böyle yaparsan çok toparliyorsun kendini
Reparista Salihafurkan canım geçen haftaya kadar hergün olmasa da iki güne bir bulantı kusma vardı Şu an da o durumlar hafifledi ama aşırı iştahsızım içimden bişey yemek gelmiypr keşke dediğini yapabilsem
Salihafurkan Seranne teyzesi yesin onu 😊😊Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Seranne Salihafurkan Ay amin cümlemizin inşAllah çok heyecan yapıyorum ben ilk diye herhalde bir an önce doğsalar keşke dün gece rüyamda bir kızımın olduğunu gördüm resmen yüzünü öpücüklere boğuyordum😂
Meriipella1 @Salihafurkan 14+4 haftalığız şuanlık iyiyiz 😂 uykusuzluk başladı ama daha uyuyamıyorum uykum olduğu halde yorgunluk hep var üstümde zaten yemede içmede sıkıntı kalmadı çok şükür 🙏 bide cinsiyetini gösterseydi anasına iyiydi onuda inşallah bi dahaki hafta gösterir 🐣
Salihafurkan Meriipella1 benimde aynı sorun canım eskiden 9.30-10 da kalkan ben şimdi 7dedin mi uyaniyorum ee haliyle uykusuzluktan ölüyorum ya
yenieda23 Meriipella1 valla bizde öğrenemedik 13 hastalığım nisanda büyük ihtimalle nasipse ogremcez ikinci hamilelegim 😃😃
Seranne Salihafurkan Yaramaz seni 🥳pozisyonu mu net değil 🧐🧐🧐🧐ay anam nasıl heyecan ama acaba ne olacak ???prens mi prenses miiii🤴🏻👸🏼
Salihafurkan Seranne bizimki ayağını orasindan çekmiyor ki doktor tahmin etsin tek ayağı halay çekiyor diğeri orayı gizliyor ya 😅😅😅
yenieda23 Seranne aynen ya bizde merak ediyoz cinsiyeti bi kızım var bide oglum olursa sağlıklı şekilde inşallah rabbim verirse tabikide 😆😆
Salihafurkan Caah o kadar farklı bişey ki canım ya çok çabuk büyüyor benim ilk bebeğim şok oluyorum böyle hızlı büyüdüğünü görünce 😅😅 elimden gelse ultrason cihazı ile gezecem her dk bakicam
Seranne Caah Bu kontrolün çok heyecanlı olacaktır çnki hareket ettiğini görülen inşAllah ay çok garip kafası vücudu daha belirgin🙃🙃🙃
Meriipella1 @Salihafurkan valla herşey 14 haftaya gelene kadar çok güzeldi 12 den aşağı uyanmıyodum şimdi uykusuzluktan ölücem nerdeyse ama allahtan alışkınım önceden de hep 7-8 gibi kalkardım. Hamişken uyutmuyolar doğunca yine aynı 😂
Salihafurkan Meriipella1 canı sağolsun da bırak uyutmasin canım Gece yatmadan yoğurt ye canım süt iç hangisini rahat yiyip icebilirsen artık o sana kalmış
Salihafurkan Lovelies olsun canım 10dk bile çok işe yarıyor sen yemeni sıklastir ki rahat et sen ne kadar rahat edersen minnoş da rahat eder annesi😊😊
Caah Salihafurkan bende sırf zarar veriyormuş diye kendimi durduruyorum dört haftada bir gitmeye çalışıyorum