gunespera Pelinn_6506 valla ben 10 yıldır bu testleri yapıyorum 😂 3 kez böyle silik çıktı üçünde de hamileydim vallahi🤭🤭
Pelinn_6506 gunespera ben ertesi günü hapı da aldım o yüzden umutlu değildim 3 gün sonra aldım onuda , sen hiç kullandın mı 🙈
gunespera Pelinn_6506 evet kullandım ama maksimum ilişkiden 4-5 saat sonra hemen içmişimdir belki o kadar bile beklemedim yani sen neden o kadar uzun süre bekledin zaten 72 saat içinde alınması gerekiyor ne kadar erken içersen koruyuculuğu o kadar yüksek oluyor
gunespera Demek ki bebeği istiyorsunuz keşke hiç içmeseydiniz o halde o ilaçlar çok fazla hormon içeriyor Allah korusun bebeğine zararı olabilir
busesahin Pelinn_6506 çizgi kaç dakikada çıktı var 2. çizgi ama hani belki 5 dk sonra çıktıysa buharlaşma çizgiside olabilir sabah kan verin bence
zeyn3521 Pelinn_6506 yani 10 günde hemen testte belli oluyor mu emin değilim. Bence önceki ilişkilerinde hamile kalmış olman daha olası geliyor bana.
oznurrkoc Pelinn_6506 awox ile yapabilirsiniz netleşmesi için yalancı pozitif verme çoğunlukla olmuyor hayırlısı olsun inşallah Allah istediğinizi versin