Pelinn_6506 Kızlar 22 şubatta korumasız ilişki oldu 65.saat sonra ertesi günü hapı aldım etkisi olur mu, 22 şubatta yumurtlama döneminin son günüydü bu arada tutunma olur mu test yaptım bakar mısınız
busesahin Pelinn_6506 çizgi kaç dakikada çıktı var 2. çizgi ama hani belki 5 dk sonra çıktıysa buharlaşma çizgiside olabilir sabah kan verin bence
zeyn3521 Hamilelik ve test yapma zamanın arasında çok gün yok. Bir hafta kadar sonra tekrar yapmanı öneririm. Ya da kan tahlili verebilirsin
badhomian 65 saat geç olmamışmı bacım ben hamilelik düşünmediğim dönem risk olunca hemen 1 saati geçirmeden içiyordum işe yarıyorsu
Pelinn_6506 badhomian önce çok istedim sonra vazgeçtim hazır hissedemedim kendimi hapı içeyim olmasın dedim
zeyn3521 Pelinn_6506 Açıkçası teste göre var gibi duruyor. Peki 22 Şubat’tan önceki ilişkilerinde hep korunuyor muydun? Korunma yöntemin her zaman ertesi gün hapı mıydı?
badhomian Pelinn_6506 olabiliyor ya herkeste çok farklı semptomlar gösteriyor bana aşırı halsizlik çökmüştü uyku hali mal gibiydim sonra teglim gecikti 4 gün öyle test yapıp anladım
Pelinn_6506 badhomian durduk yere yemek kokusu geliyor bana da gece 1 de falan hiç olmayacak saatlerde, belim ağrıyor karnım ağrıyor midem bulantısı oluyor arada
Pelinn_6506 zeyn3521 ilişkilerimde hep korunuyordum reglime yakın olunca korunmuyordum, hapı da ilk defa kullandım
zeyn3521 Pelinn_6506 yani 10 günde hemen testte belli oluyor mu emin değilim. Bence önceki ilişkilerinde hamile kalmış olman daha olası geliyor bana.
oznurrkoc Pelinn_6506 awox ile yapabilirsiniz netleşmesi için yalancı pozitif verme çoğunlukla olmuyor hayırlısı olsun inşallah Allah istediğinizi versin