donovan26 en baştan anlatayım biraz uzun olacak lütfen kusura bakmayın😞 biz aslında Adana’da yaşıyorduk, evlenince Muğla’ya taşındık nişanlılık dönemimizde de bir kedimiz vardı o da tabi ki bizimle Muğla’ya geldi her şey yolundaydı çok iyiydi o zamanlar ama bebek haberini alınca ailelerimiz burada diye Adana’ya geri taşınma kararı aldık ve öncesinde 1 haftalığına geldik adanaya ev bakmak için, kedimizi de getirmiştik ev tuttuk sonrasında Muğladaki evi kapatmak için muğlaya dönmemiz gerekiyordu, kedimiz zaten 2 kez 16 saatlik yolu kucağımızda gelmişti ve tekrar ona bu eziyeti çektirmenin anlamı yoktu diye 1 hafta eşimin babaannesi ve dedesi gilde bıraktık sağ olsunlar çok iyi ilgilendiler hep oyunlar oynatmaya çalıştılar ama kedimiz biz olmayınca mutsuzdu, sonra muğladan geldik tamamen adanaya taşındık her şey bitti çok şükür artık evime bebeğime odaklanacağım derken bir süre sonra kedimin stresten mantar olduğunu öğrendim ve tedavi sürecinde çok stres yaptım çünkü insanlara da bulaşıyormuş diye her gün her şeyi 60 derecede yıkıyordum kafayı bozmuştum o yüzden sanırım yoğun kanamalı düşük tehditi yaşadım kendimi boşverdim mantardan bir an önce kurtulalım tekrarlamasın diye ve bize bulaşmasın diye çok çabaladım sonrasında geçti tamam bitti rahatladık artık derken çaresiz bir yavru bulduk sokakta 300gramdı kilosu ve iç-dış parazit ilacı bu yüzden düşük dozda yapılmıştı fakat 1 hafta ayrı odada tuttuktan sonra kedimizle tanıştırdık birbirlerini çok seviyorlar o kadar alıştılar ki onlar koşup oynadıkça ben çok mutlu oluyorum iyi ki ikinci kediyi sahiplendim derken büyük kedim yine rahatsızlandı bacağında bir yara oluşmuştu kaşıyıp ısırıyordu ve mantar tekrarladı diye düşünüp yine çok üzüldüm veterinere gidene kadar içim içimi yedi sonra mantar değil bu dedi veteriner neden olduğunu da net öğrenemedik şey dedi çünkü bizde de ara ara bir yerlerimizde birşeyler çıkar ya alerji gibi bu da onun gibi bir şey kaşıdıkça yara yapmış dedi bende çaresizce kabullendim bu durumu ve tedavisini yaptırdık ama içim hiç rahat değildi kedime tahlil yaptırmayı çok istedim içimden bir ses kesinlikle yaptırmam gerektiğini söylüyordu ama zaten tedavi ücreti çok zorlamıştı ve tahlil de çok yüksek fiyatlı geldiği için o an yaptıramadım sadece yarası için tedavi oldu ve iyileşti yarası şu an bir sorunu yok yine rahatladım derken evde bir süredir minik susam gibi şeyler görüyorum ve yiyecek kırıntısı sanıyordum ama son zamanlarda yatağımda buldukça ne alaka yatakta yiyecek yemiyoruz ki diye sorguladım araştırdım ve bu Dipylidium caninum adlı kedi tenyası atıklarıymış