XBirmelekannesiii Elisa0110 bana da alltakı erkek ıstekı kız geldı😂😂 2 doktor erkek gibi 1 doktor kız gıbı bırı de bellı degıl dedı off çatlıcamm
cilekokulum00 Elisa0110 Merhaba bana da bakabilrmsnz doktorum bugün net değil ama emin olmayarak tahminde bulundu
Elisa0110 mahirim2026 kız hissettim dah küçük normal de pek tahmin de bulunamsm küçük olunca ama sizinki kız gibi geldi
melegim91 Elisa0110 Okadar resimleri evirip çevirip bakıp tahmin yürütmeye çalışıyoruz insan bi dönüş yapar 😅😅😅
sedaacan Elisa0110 evet 12+3 ultrasonu gönderim hep herkes erkek dedi geçen hafta gittim 16 haftalık kız dedi doktorum😂
Elisa0110 XBirmelekannesiii canım seninkine Bi türlü karar veremiyorum tam kız dicem diğer fotosu erkek gibi 😂😂beni en çıkmaza sokan senin bebiş oldu bende iyice merak ettim ama nedense içim de hep kız diyo
Elisa0110 neznaz787gmailcom ana sayfa da sol üstte üç çizgi var ona bas orda resim yükle kısmına gir yükleyeceğim resmi seç yükle çıkan linki kopyala buraya yapıştır
zskgnd Elisa0110 merhaba banada bir tahminde bulunur musunuz doktor bir tahminde bulundu birde 12 sinde net bir şekilde öğrenmeye gideceğiz size hemen geri dönüş yaparım 🌸💕
gmzkray @Elisa0110 bana da bakar mısınız doktorum bi tahminde bulundu erkek dedi %40-60 oranında 10+6 haftayım biz kız istiyoruz eşimle ya 2 oğlumuz var
busebkoglu Sizce cinsiyet ne duruyor 🥹 13 haftalık ay bi ögrenemedik doktor gördügünü söyledi ama söylemedi cinsiyet
busebkoglu busebkoglu Elisa0110 yaa gerçekten mi saglıklı olsunda bi oglum olsun cok isterm bi kızım var 🥹💖