Elisa0110 Nerde o cinsiyet tahmini yaptıklarım hiç sesleri çıkmıyor insan Bi geri döner tahminin tuttu tutmadı diye. Bundan sonra herkese tahmin yok o kadar. 😂🤭
melegim91 Elisa0110 Okadar resimleri evirip çevirip bakıp tahmin yürütmeye çalışıyoruz insan bi dönüş yapar 😅😅😅
Symfs Elisa0110 bir oğlum var buda erkek sanırım kime sorsam erkek diyor sağlıkla gelsin önemli değil 🥰tekrardan teşekkür ederim 💐
Elisa0110 mahirim2026 kız hissettim dah küçük normal de pek tahmin de bulunamsm küçük olunca ama sizinki kız gibi geldi
sedaacan Benimkini sadece siz bildiniz burda sorduğum herkes erkek dedi sadece siz kız dediniz ve kızım olacak 🩷🥲
Elisa0110 XBirmelekannesiii kız gibi de erkek gibi de tam anlamadım cnm ya kaç haftalık doktor tahmin de bulundu mu
sedaacan Elisa0110 evet 12+3 ultrasonu gönderim hep herkes erkek dedi geçen hafta gittim 16 haftalık kız dedi doktorum😂
XBirmelekannesiii Elisa0110 bana da alltakı erkek ıstekı kız geldı😂😂 2 doktor erkek gibi 1 doktor kız gıbı bırı de bellı degıl dedı off çatlıcamm