revsnnnn Kızlar normalde tutar beni 30 dk en fazla sürer ve biter bugün gündüz saat 2 den bu yana bi türlü geçmedi az evvel acilden geldim herşey temiz eve geldim yine sardı şimdi beni böyle saatlerce aralıksız paniği tutan var mı
bmkl revsnnnn Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Saatlerce ya da günlerce sürüyorsa artık panik bozukluğa giriyor maalesef. Hormonlarla birlikte tavan yapabiliyor. Aynı dert bende de var bir de ilacı bıraktığım için diken üstünde bekliyorum acaba ataklarım gelir mi diye 😔
nur_dum revsnnnn Panik atak çok uzun sürmez benim sürmüyordu en azından, uzun sürüyorsa panik bozukluk ya da anksiyeten vardir, ben işte daha çok strese girdiğim için mesai bitene kadar sürer mesela kaygı bende.
guleycaan revsnnnn benim ilk üç ay ataklarım yüzünden çok zor geçti özellikle geceleri artıyordu gündüzleri oyalanacak bir şeyler bulunca daha kolay geçiyordu
revsnnnn guleycaan Benim normalde arada bi tutar hafta da 2.3.4 kez tutar 5 dk 10 dk en fazla 30 dk sürer fakat bu sefer ki saatlerdir geçmek bilmiyor aralıksız sürüyor yani tahlilde bişey çıkmaması beni rahatlatması gerekirken değişen bişey olmadı
guleycaan revsnnnn nefes egzersizlerini yap mutlaka kendini bir şeylerle oyalamaya çalış hormonların dengesizliğide atakları sıklaştırıp süreyi uzatabiliyor
revsnnnn guleycaan Ben normalde telkin edebiliyorum kendimi zaten o yüzden 5 dk falan sürüyor bunun zararsız olduğunu biliyorum egzersiz yapıyorum yarıyor bugün ki inanılmaz tutmuş beni ne yapsam geçmiyor neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım hormonlara bağlı olduğunu bilmiyordum
revsnnnn bmkl çok ta güzel telkin edebiliyorum kendimi 2 yıldır yaşıyorum ilaçsız bi şekilde eskiye nazaran çok daha iyiyim bugün öyle bir tuttu ki geçmek bilmedi ilk defa 7.8 saat sürdü bu benim canımı çok sıktı sıkıldıkça da canım panik ilerliyor
sifadrmaz Panik atak gelince carpintiniz mı oluyor kızlar mesela nabız kaça kadar yükseliyor bilgi verir misiniz
sifadrmaz Benim ilk gebeligimde hep böyle olmuştu yatar halim de 90 100 du nabzim. Gitmedigim kardiyoloji doktoru kalmamıştı. Çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın yine olur diye korkuyorum
nur_dum revsnnnn Ben yıllar önce sağlık sorunları yaşamıştım ondan sonra başladı, ara ara yokluyor şimdi de hamilelikte zorluyor işte ilaçta kullanamayınca zorlanıyorum işte bende Allahım şifamızı versin 🤲
sifadrmaz revsnnnn doğurdum ve unuttum sonra bir farkettim geçmiş yıllardır hiç olmadi kızım 6 yaşında şimdi 2. Gebeliğim yine başladı bende biseyler
revsnnnn bmkl Allah yardımcımız olsun ilk defa bu kadar uzun sürdü hiç bu kadar kötü hissetmedim neyse ki 1 saattir geçti gitti çok şükür
revsnnnn sifadrmaz o zaman sizin sadece gebeliklerde oluşuyor ay benim 2 yıldır var illet bişey Allah düşmana vermesin azıcık sıkmayayım canımı hemen çıkar ortaya
revsnnnn nur_dum amin inşallah ya psikiyatristler çok diretti ilaç kullanmama ama bi türlü elim varmıyor kullanmaya sanki kullansam bana bişey olacakmış gibi