Xaleyeren [silindi] aldırırken olmadı kanadı benim cildim çok hassas bide ama hamile olunca napim göremem dedim ağdaya başlayayım dedim inşallah ikincide aynısı omaz
[silindi] Xaleyeren olmaz ya belki hassas olduğu içindir çünkü çocuk nerde ora nerde ona zarar vermez diye düşünüyorum çok tabi sert çekemezse. O kadar da olur belki sonuçta hassaslaşıyor cildimiz
Xaleyeren [silindi] çocuğa bişey olacağını düşünmüyorumda işte hassas cilde sahip olmanın zararları 🤦🏼♀️
Levmel Xaleyeren ben ilk iki ay yaptım bi daha yapmıyorum çok fena canım yanıyor ve morarıklar icinde kalıyor orası simdilik jiletle yapıyorum, ama son haftalarda mecbur doğuma yakin ağda yaptircam .
Xaleyeren Levmel çok hızlımı çektiler acaba ya vallaha aslında tanıdık bilindik yere gidicende ben eşimin işinden dolayı hatay kırıkhandayım kafama göre bitane seçtim kadında dedi kıl köklerin kalınmış diye ama cildinde çok hassas belki sende hassassındır
[silindi] Levmel kiminin çok hassas oluyor bende korkarak gittim dedim kesin kanar ama çok şükür hissetmedim desem yeridir
Xaleyeren Levmel ya benim hiç sorun olmadı ilk gebeliğimdede hep ağda yaptım altımızı göremiyoruz çünkü ağda yaptırdım ay bunda ilk defa yaptırdım ama uzun süre jiletle aldım 🤦🏼♀️
Fundakubragulec [silindi] hamilelikten dolayı şişme tahriş oluyo deri gerginlesiyo hamilelikten dolayi
[silindi] Fundakubragulec aynen aynen ben bi kıl bile çekemiyorum kaşım bile ağrıyor ama orası çok şükür ağrımadı çok mutlu oldum 😂
Zeytinusss Xaleyeren ay canım ne yapmayı.dusunuyorsun veya yaptın. Bende sanıyorum ki benimle alakalı Hep tahriş oluyor sivilce oluyor 😔 ne yapmak lazım
Xaleyeren Zeytinusss ya hiç sorma buz koydum pudra döktüm ya iç çamaşır deyince bile ne biçim oluyor ablamıda aradım 2 gün çekersin ablam dedi yapacak bişey yok sanırım ya 🤦🏼♀️