Xaleyeren Kızlar 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Kusura bakmayın ama size bişey sormam lazım ağdadan sonra bikini bölgenizde şişme oldumu çok kötüyüm ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
SevgibiR Xaleyeren şey bepanthen krem al tahriş için olandan ben ondan almıştım iki gün açımisti sonra geçiyor ama
Bet0142 Xaleyeren buz tut işe yarıyor birde aleoveralı kremler var eczanede ama hamılelıkte kullanmadım bılmıyorum
[silindi] Xaleyeren şimdi yaptırdım bende hayatımda ilk defa dayanamam dediö ama çok şükür ağrıda olmadı şuan bi sorunda yok ki inşallah olmaz bişey ya
Xaleyeren Bet0142 buz tuttum ama geçmiyor yarım saattir buz vardı pudra kullandım yok banamısın demedi
SevgibiR Xaleyeren ikincide çok uzatmadan git benim ilkte senin gibi oldu bidaha bir ay sonra git yine aynı olmaz sanmıyorum bide kuforu de değiş bende degiscem bidakine
AlyaSu Xaleyeren canım ağda yapıyordum ama gözüm kesmedi eldivenle aldım biraz buz koy yarına geçer inşallah 🙏
Xaleyeren AlyaSu ilerde göremem diye ağdaya gittim ilk doğumum dikişli olmuştu dikiş yerim alt tarafım her yerim şişti ya nasıl bişeymiş bu ben anlmadım buz koyAyım geçer inşallah yürüyemiyorum valla saol canım 🙏🏻❤️
Xaleyeren [silindi] ay inşallah olmaz bişeeey 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hala acı çekiyorum şuan ya yaparken hiç hissetmedim sonra mahvoldum 🤦🏼♀️
Fundakubragulec [silindi] hamilelikten dolayı şişme tahriş oluyo deri gerginlesiyo hamilelikten dolayi