12245 momysss yani ben 5 gündür doğum iznine ayrıldım 37 haftalığım tabi meclise sunuldu resmi gazetede yayınlanması bekleniyor en kısa sürede
buketdeniz19 momysss evet sunuldu onaylandı ama resmileşmedi daha canım resmi gazetede yayınlanmadı daha o yüzden geçerli değil şuan
mrvrm buketdeniz19 acaba onaylandığı tarihten itibaren doğum yapanlar için mi geçerli olur. Yoksa bir iki ay öncesini kapsar mı
alvinsmom mrvrm merhaba. İzniniz başlamış ya da bitmiş olsa bile bebeği 6aydan küçük olan herkesi kapsayacak diye söylentiler var. Ama ne kadar doğru bilmiyorum
sudeli4 momysss güyaaa onayladılar ama henüz resmi gazetede yayınlanmadığı için yasalaşmadı orda yayınlandığı gibi tamamdır ama bekle Allah bekle sinirlerimizi bozuyorlar biz doğurmadan yayımlansınlar ya
mrvrm buketdeniz19 ben de öyle tahmin ediyorum da öncesinde doğum yapanlar için kötü olur bu durum 🥲 ben daha yeni gebe kaldım zaten. Her türlü yetişirim. Yani inşallah 😅
istanbuldabiizmirli momysss https://www.guraysalihoglu.com/dogum-izni-24-hafta-oldu-mu-2026-dogum-ve-babalik-izni-duzenlemesi/ Yapılan açıklamalara göre yasa yürürlüğe girdiğinde doğum izninde bulunan anneler de yeni 24 haftalık haktan yararlanabilecek. Bu durumun düzenleme metninde açık şekilde yer alması bekleniyor.
buketdeniz19 mrvrm onaylandı bayramdan sonra geçerli olucak canım daha çok varmış sende 😂 bu kadar erken düşünme bende doğum yaptın sanıyorum 😂😂
sonarzum Ben de 2025 Ağustosta doğum yaptım . Şuan çalışıyorum ama süt izni kullanıyorum. Yeni düzenlemede süt izni ile ilgili bir düzenleme var mı ; var ise halihazırda süt izni devam eden bizleri de kapsar mı . Bilgisi olan var mı?