amine4444 bmkl canım bende öyleyim kafamın ici kazan gibi hep uzanma istiyorum gözlerim kendiliginden kapanıyor iş yaparken hep dinlene dinlene böyle sanki öküz oturmuş gibi bedenime 😁😁😁
mervekalkann bmkl haftan erken çok normal ben de kalkamıyordum o zamanlar ama düzelecek yavaş yavaş 14. Haftadan sonra 🥲
sedanisa41 vanilya_kokusu_ ahhhh bilmez miyim kızımda 9 ay neler çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum 😔 Rabbim yardımcın olsun
aysetutucu vanilya_kokusu_ sende benım gibi her yerdesin maşallah 😅🙂↕️ Ben artık iştahsızlıktan bisey yiyemiyorum dün akşam da dedim ya gece uyuyamadım çarpıntıdan , midem de ekşiyo ve daha haftalar , aylar var ayy ayy 🥹🥹
aysetutucu vanilya_kokusu_ 23+5 , 24’e giricem inşallah cumartesii , çarpıntıyı saldım daha alışmaya çalışıyorum Napayım 🥹💁🏻♀️
vanilya_kokusu_ aysetutucu dün beni de 10 saniyeliğine tuttu ama nasıl şiddetli ya o neydi 🤦🏻♀️😂 şimdide hastaneye geldim kontrol var korkudan Allah’tan tansiyon yüksek çıkmadı nst sirasini bekliyorum
aysetutucu vanilya_kokusu_ tutar tutar benı geçen gece uyutmadı mesela 🥹sezaryandan da nst’ye giriliyor muu ,
vanilya_kokusu_ aysetutucu evet canım giriliyor sancı falan çıksa oda iyi değil ama son 3 kez tek girdim bugün son kontrolum du. Bebebimizin gelmesini beklicez yada günü beklicez 😂🥹🤲🏻💗🫶🏻💖