bmkl Millet hamileliğini güle oynaya geçirirken ben mahvoldum ya. Bir de üstüne sürekli yatmak istiyorum, hayattan zevk almıyorum iğrenç bi hal aldım of 😩
Yazmelegi_ bmkl kızımda bende öyleydim 🤦🏻♀️ doguma kadar bulantı çekmiştim. Allahtn oğlumda oyle olmadi ama yine de rahat geçiremedim gebeligi
MadameTussauds bmkl Welcome bacim valla ben oglumda da kizimda da öyleydim ve sürekli kusuyordum ben berbat bir haldeydim sükür dogurdum 🥹🥹
bmkl Elisa0110 Evet, ilk başta daha kötüydü bulantılarım prilam biraz baskıladı ama yine de rahatsız ediyor
sedanisa41 vanilya_kokusu_ yalnız değilsin benimde ikinci gebeliğim canım çıkmış durumda :( 11 olacağız
Elisa0110 bmkl olsun yine de kullan seni çok iyi anlıyorum ben 3 kğ vermiştim boğazlarım yırttılıyor sanıyordum. Yağlı gıdalardan Bi süre uzak dur yoğurt ye iyi gelir Bi de biraz sabretmen lazım 2. Trimester den sonra geçiyo veya azalıyor
vanilya_kokusu_ sedanisa41 36+2 yım ben mide yanmasından bugün ölüyorum sırtıma kadar atıyo kaburgalarım batıyor bana oturmak ne mümkün nefes darlığı mi dersin kalp çarpıntısı ☹️🥴
mervekalkann İlk 3 ay ben de öyleydim diyeceğim ama 22. haftaya giriyoruz tam bu istifra etmeler bitti diye düşünürken bu sabah istifra ettim, zor kahvaltı yaptım, oğlum oluyor, söyleyeceklerim bu kadar :)
mervekalkann bmkl Çok üzgünüm ama var ne yazık ki. 🥲 Sadece azalıyor tamamen geçmiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum temizlik yapıyorum bitince farkında olmuyorum sanırım o an. Oturduğum anda tansiyonum düşüyor elim ayağım boşalıyor sanki karnımın küçük olmasına güvenip her şeyi yapmaya çalışıyorum ama aslında o öyle olmuyormuş 😂
bmkl mervekalkann Valla ben ev işlerini bile yapamaz haldeyim günlük rutine dönsem bulantıya da razıyım 🥹
mervekalkann bmkl haftan erken çok normal ben de kalkamıyordum o zamanlar ama düzelecek yavaş yavaş 14. Haftadan sonra 🥲
sedanisa41 vanilya_kokusu_ ahhhh bilmez miyim kızımda 9 ay neler çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum 😔 Rabbim yardımcın olsun
aysetutucu vanilya_kokusu_ sende benım gibi her yerdesin maşallah 😅🙂↕️ Ben artık iştahsızlıktan bisey yiyemiyorum dün akşam da dedim ya gece uyuyamadım çarpıntıdan , midem de ekşiyo ve daha haftalar , aylar var ayy ayy 🥹🥹