1omurlugum Kızlar bana folik asit harici bişey verilmedi normal mi yani acaba vitamin değerlerime göre mi verilmedi bugunlerde çok fazla eklem ağrım var yakimda kontrole gidicem diycem takviye versinler
2bebek1anneeeee 1omurlugum kuzum kan sonucuna göre veriyor doktor,bende bi folik asit kullanıyorum birde ferritin değerim düşük olduğu için kan ilacı kullanıuorum
merve588 handekarahan 31+ 6 dayım magnezyum demir kan ilaci mineral eksikliği d vitamini kullaniyorum
ummnuseybe handekarahan fıtrina b12b9 vitamini, demir ve d3k2 vitamini kullanıyorum bi tane de prilam dr 8+4 hafta olduk
esmaplt Bende 11 haftalığım şimdi haftaya gidicem dra ama ben erbatab Magnezyum demir b12/folık asit omega 3 aldım dr sorcağım ne zaman kullanmam gerekiyorsa ona göre başlayacağım Demire hemen başlarım herhalde Şu folbiol mide bulatısı yapıyor
handekarahan hulyalarda Elime ulaştı şimdi Marincor special Omega-3 1000mg (tavsiye değildir) doktoruna danış yine de
Dygkyz 18 hafta. Bende elenatal 2 kullanıyordum +magnezyum +suda eriyen calsımax kalsiyum +fero sanol demir ilacı+progestan fitil +ocean d vitamini sprey +oksapar kan sulandırıcı iğne Yalnız vücutta inanılmaz kaşıntı ve pul pul dökülme oluştu bütün ilaçları kesti Dr şimdi sadece progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onun dışında hiçbir şey kullanmıyorum sanırım ilaçlar beni bu hale getirdi kaşıntım daha az artık ama bakalım nereye kadar böyle vitaminsiz kalacağım çünkü gerçekten çok zor kendimi iyi hissetmiyorum kemiklerim sızlıyor
AuraMomB 31.haftamdayım; günde 3 progestan, kan sulandırıcı, troid, multivitamin , demir ilacı Bazen aklıma gelirse de magnezyum çok kullanmamaya çalışıyorum
Esraysr16 D vitamini , balık yağı , demir ilacı , ve tüm vitaminlerin olduğu bir hap vermişti içemediğim için başka verdi onun toz halini içiyorum şuan suyla karıştırıp
Esraysr16 AuraMomB hayır yok düşük riskim ve erken doğum riskim şuan 33.haftadayım karnımda sertlesme ve kasılma oldugu için verdi dr bana birde nst de iki defa sancım cıktı fakat ben hiç hissetmiyorum yani
AuraMomB Esraysr16 benim Progestan kullanmama rağmen geçen hafta sancım ve sertleşme vardı. Doktorum magnezyumu eksik etme dedi x2 yaptırdı içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi🥲 Allah yardımcın olsun zamanında ve vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Mrh16 handekarahan folik kullandım ilk zmanlar sonrasinda çoklu vitamin yazalım dedi decavit kullandım bu ay hiç bişey yazmamış yani gebeligin sonuna kadar bisyeler kullanmakmı lazım acaba
handekarahan Mrh16 İlk üç ay bende sadece folikasit ve çoklu vitamin kullandım ama sonra folikasit kesti çoklu vitamin demir ve D vitamini verdi 6.ayıma girdim bunlara ek magnezyum ve balık yağı ekledik. Maalesef bitmiyor çok sıkıldım ilaç içmekten🥲
Esraysr16 AuraMomB yaa inşaallah sağlıkla ve vaktinde gelir ufaklık 🫶🏻bakalım ben nasıl olucam devam edicek mi hiç bilmiyoeum o gün olsu o günden beri olmadı ilacı da daha kullanmaya baslamadım bakalım. Sen kacıncı haftadasın🥰
bahar616161 AuraMomB magnezyum sertleşmeyi önlüyor o zaman demekki eksik etme dedigine göre doktorun hangi magnezyumu aliyorsunuz