handekarahan Haftadayım kızlar demir, D vitamini ve Folifem mönü afında vitamin mineral içeren bi takviye kullanıyorum. Dün ek olarak doktorum magnezyum ve balık yağı başlattı. Siz neler kullanıyorsunuz🐣
ipeksyy handekarahan aynı şekilde demir magnezyum d vitamini balık yağı ve mide yanması için bir şurup kullaniyorum 16.hafta
busrasya2334 handekarahan Ocean mumy Ocean d vitamini Ocean magnezyum Bir de enfeksiyon olduğun için şu sıralar Ocean craberry
aslmoms Elenantal 2 aldım. İçeriğini beğendim. Ekstra magnezyum ve ocean b12. Cosapinde benle alakalı . Kan sulandırıcı
dalyaluna35 Su an 7+4üm magnezyum omega 3 d vit damla ve z-fol kullaniyorum doktorum bulanti seni zorlar ilac rahatsız ederse magnezyum ve omegayi icmeyebilirsin dedi cok bulantım oldugu prilam ın bile geçirmediği zamanlarda pas geçiyorum z-fol ve d vit damla ara vermeden devam 🌸
hamilelik_ttakibi dalyaluna35 sence en iyi mide bulantısı ilacı hangisi benimki 14 haftalık ve mide bulantım çok var sen ne kullandın
rosesally Elenatal 2, magnezyum, d vitamini sprey, balık tüketmediğim zamanlarda balık yağı, demir takviyesi
sevalklyn neanladinyurdagul bende 10. Haftadayım ve sadece onu verdi doktorum sizce bu haftada sadece yeterli midir ?
sevacano handekarahan 1.Sabah tiroid ilaçı 100mg (değerlerim çok yuksek ) Enox iyne kan sulansirici göbekten vuruyorum .4000mg 3.kahvalti oncesi aç karna vitamin ilaci (gyno ferro sanol ) demir b12 folik asit Decavit tok karna Devit damla d vitamini 6.magnezum Midem yandığında şurup var onu arada içiyorum
dalyaluna35 hamilelik_ttakibi kuzum gebelikte prilam kullanilabiliyor doktorum sadece onu kullanabilirsiniz dedi onu da doktorum cok bulantin olursa sabah 1 aksam 2 al dedi gunde en fazla 3 kere alabiliyorsun