2princessmother Kızlar sürekli aynı çorbalardan gınaa geldi artık Mercimek, yayla, kremalı mantar, tavuk vs vs hariçç çorba önerisi istiyorum ya yaptım denedim güzel oldu dediğiniz
deletedmom43191 2princessmother tencerede sehriye hasla o haslanana kadar bi leğende yogurdu az bisey su katıp cırp sehriyeler haslaninca yogurdun ustune ekle ustune az bisey tuz ve nane ekle sarimsak seviyosan sarimsak koy harika oluyo ben cok severim kaynanamdan ogrendim yeni gelin oldugumda
ikinciyesekeranne 2princessmother biraz salça ile tel şehriyeyi kavuruyorum sonra üzerine suyunu, bir bütün soğan ve 1-2 dilim limon ekliyorum. Onlar pişince kenarda yoğurt yumurta un karıştırıp terbiye yapıyorum. Terbiyeyi ekleyince soğan ve limonları alıyorum. Eşim kolay kolay bir şey beğenmez o bile beğendi 😁
2princessmother miniginannesi__ ben sevmedim onu canım ya tatlı oldu 🙄 kapya biberi pek sevmem zaten 🫶 Ama güzel değişik bir tat oldu dama tadına uyanlar için güzel 🌼
2princessmother deletedmom43191 yayla çorbasının şehriyeli olanı bu dediğin canım bende çok yaparım bunu 🫶
2princessmother Alya05 ay köz biberli patlıcan nasıl oluyor çok görüp duyuyorum ama hiç denemedim canım yorumlarını merak ettim beğendiysen denemek isterim dolaba atmıştım patlıcan közüm de var 🫶🌼
2princessmother ikinciyesekeranne değişik buda hiç yapmadım denenebilir 🫶 Teşekkür ederim önerin için Hergün çorba yapılıyor malumm hergün değişik değişik yapsam mis olur
deletedmom43191 2princessmother yap yap valla cok lezzetli oluyo 😍😍 yayla corbasi hic yapmadim bilmiyorum ama harika oluyo bu tarif
2princessmother deletedmom43191 yayla da iştw dediğin çorbanın şehriye yedine pirinçli olanı 🤭 Benim kızım çok sever dediğin çorbayı sürekli yaparım mis gibi oluyor gerçekten
ikinciyesekeranne 2princessmother evet ama malesef çorba tarifi bulmak çok zor ya 😁 Çeşit çok az çorbada sanki
2princessmother deletedmom43191 yapıyorum aşkım zaten aşkım sık sık Kızım çok seviyor 🫶 bende beğeniyorum tabi
Gks_01 2princessmother ay bende ezogelin , mercimek çok benziyor sldpgpdlg yaylayı bi prinçli bi şehriyeli yapıyorum geçen cennet çorbası gördüm mısır unluymuş onu yaptım fena değildi artık dün sinir geldi bari tarhana yapayım dedim
2princessmother Gks_01 of sorma vallaha ya 🤣 yemek değilde çorba düşünmek yoruyor gerçekten çeşit olarakta hep kısıtlı 🤦♀️
2princessmother Gks_01 sana bende öneri vereyim canım harikaaa oluyor dene çok yaparım bunu da bundan da gına geldi bize 🤦♀️🤣🤣 Tavuk göğsünü haşla kenara al suyuna bulgur dök ve 4-5 diş sarımsak at içine bütün olarak bulgur ve sarımsak tavuk suyunda pişerken sen tavuğu didikle Ayrı kapta yoğurt yumurta un çırp bulgurla pişen sudan al o terbiyeyi aç ve çorbanın içine dök tavukları da at içine Ayrı yerde de tereyağ ve nane yap biraz içine dök Mükemmel oluyor yalancı işkembe çorbası adı 🤣
NilVibe 2princessmother var terbiyeli havuçlu Arpa şehriye çorbası çok güzel 🤍 tarifi de yazarım istersen