Mutlu_Bir_Anne3 aylintas Bana göre en güzel isim oğluşlarımın isimleri 🥰 Aras ve Altay 🥰😍 Onun dışında Atilla, Aybars, Alp, Kıvanç, Metehan, Timur isimleri de güzel bence.
afraklc Mutlu_Bir_Anne3 eğer oğlum olursa Aras çok koymak istiyorum araslar çok hareketli oluyor mu bilir kişiden yorum alayım ahahahhaha
aylintas iclalbak ya arel listemde vardı. Yok ibranice yok İsrail’le yakın vs dediler moralimi bozdular çocuğunu ilerde hedef alırla kök anlamı iyi değil dediler
busrabaskal aylintas öğretmenlik hayatımda ne kadar tuna han tanıdıysam çok akıllı oturaklı ve zekilerdi.huyları güzeldi.isim bence çocuklarımızı etkiliyor.tavsiye ederim
myangelson busrabaskal ay bizim köyde bir Tunahan var bütün herkesi illallah ettirdi çok fena bir çocuk büyüdü evlendi ama hala aynı sıkıntılı çocuktu eşi bıraktı gitti falan sürekli jandarmalik polislik oluyordu kavgacı bir tipti🤦🏻♀️ hatta normalde Tunahan ismini çok severdim de o çocuktan sonra soğuma geldi 😅😅😅
kizinaasikanne aylintas Cuma oğlum oluyor Allah nasip ederse Asaf koyduk 🥰 kuzenimin çocuğu olmasaydı Agâh koyacaktık 🙈
Mutlu_Bir_Anne3 afraklc Aras’lar çok tatlı, zeki oluyor. Bazen büyük adam gibi konuşuyor o ayrı tabii😁 😍 Çok hareketli olduğunu söyleyemem, normal bir çocuk canım 😊
mehtapp270297 Benimde oğlumun adı klasik İbrahim Halil ikinciyede oğlana benziyor dedi doktor Musab umeyr yada Altay düşünüyorum