myangelson aylintas bilindik bir isim ama çok koyan duymuyorum oğlumun adı Görkem Ege ayriyetten seceneklerde Egemen de vardı ben Görkem seçtim 😅
myangelson Gokturkmom_ evet ama kızılcık şerbeti yüzünden Görkem ismini ilk defa duyanlar kız ismi saniyormus 🤦🏻♀️ direk görkem koyacaktik bir kaç kişiden aa kız ismi o denilince benim de beğendiğim Ege ismini ekledik 😅 Bu arada Göktürk ismini de çok beğeniyorum de eşim sevemedi 😅
ozlem_36 Ömer asaf oğlumun adı 15 haftalık hamileyim eğer bu da erkek olursa Alparslan Muhammed düşünüyoruz 🙏
ilknur90 ozlem_36 Çok güzel isimler ama çocuğa biraz ağır gelebilir. İsimleri taşımak bazen biraz zor olabiliyor, bu konuyu araştırmanızı öneririm nacizane 🙏🏻
Gokturkmom_ myangelson Görkem de güzel anlamlı beğeniyorum ben hemde dediğin gibi çok bilindik de değil ✨ sağlıkla büyüsün paşa🥹🩵 Benimde göktürkü tam tersi eşim çok istiyordu Asil Göktürk olsun demiştim ama sonradan ikna oldum😅
myangelson Gokturkmom_ teşekkür ederiz canım 🥰 AA asil Göktürk de çok iyiymiş ya 🤭 masallah Rabbim bağışlasın ♥️♥️
1oglananasi aylintas Tahir, Tahsin, Ayhan, bunlar ilk aklıma gelenler. Klasik ama çok konulan isimler değiller. Zafer de mesela bana güzel gelen isimlerden. Kendi oğlumun adını nasipse Harun koyacağım, Harun peygambere nispetle.
aylintas iclalbak ya arel listemde vardı. Yok ibranice yok İsrail’le yakın vs dediler moralimi bozdular çocuğunu ilerde hedef alırla kök anlamı iyi değil dediler