Huban Didemocak kesinlikle.. forumlar vs mevcut durumlarımızı paylasmak için cok ıyı ancak bılgı paylasımı konusunda cok kırlı. Hıcbır tıbbı dayanagı olmayan, mantıga uymayan acıklama ve paylasımlar..
Nesshappiness Doktorum 30. Haftadan sonra özellikle soluna yatacaksın dedi ama bence de çok kolay birşey değil. Kaç sabah sağda açtım gözümü kim bilir😅 çabalıyorum, ama sağ tarafa da yatıyorum
_kkbr Nesshappiness Valla öyle bende kendimi bazen sağda buluyorum kendimi öyle kurmuşum uykum bölünüyor valla😊
ebrarmom08 _kkbr bende ayni eskiden hem sag hem sol yatyodum ama sag bobregimde buyume oldgu icin sola yatma mecburiyetim var 😏
Merve2332 _kkbr venacava inferiyor dediğimiz önemli bir damarımız var baskı yapmamak için en sağlıklı yön sol taraf 👍🏻
_kkbr Gulay123 Valla oksijensiz kaliyomuş beslenemiyomuş öyle okudum ben bi sayfada ondan beri uyuşuk uyuşuk geziyorum kontrol gelsinde doktoruma sorucam
Mrvaydn18 _kkbr canım sol taraftan daha iyi besleniyormuş bebek kan akışı daha hızlı oluyormuş sanırım. Ben doktoruma bunun doğruluk payı nedir dedim evet doğru dedi.
_kkbr Sengulkrgz aynen ya bende sormadım daha doktoruma sağda daha rahat ediyorum ama mecbur nolur nolmaz yine soluma yatıyorum
Ruyam34 Çoğunluk sola yatılması uygun olan kan dolaşımı için , ara ara sağa da yatılabilir bi sorun yok ben 37. Haftamdayım gece sağa da dönüyorum solada zaten bebek üZerinden baskı hissettiğinde rahatsız olduğuna tekmeyi vuruyor benim ki öyle yapıyor diğer tarafıma dönüyorum bişey yapmıyor keza zaten ben aşağı yukarı 2,3 haftadır sağ sola yatamıyorum uyutmuyor yarım oturarak yatıyorum maalesef gecelerim böylr iki büklüm geçiyor