Anensinkuzusu_35 deryaozturkk 37+4 deyim ödemler fena adet ağrısı gibi ağrılar sırt bel ağrıları siyatik ağrı devam
deryaozturkk Kızlar 29. Haftamdayım ayak ve ayak bileklerim ellerim şiş ödem bu hafta başladı sizde ne zaman başladı ödem
sevacano deryaozturkk 34 haftalık olduk çok şükür bebek çok aşağıya inmiş korkuyorum erken olucak diye doktor hiç belli olmaz dedi ama ansızın gelirse ne yaparım bilmiyorum daha çantam bile hazır değil bayram temizliği de yapmam gerek ama hiç yapamasım yok vallah😔 ağrılar var heyecan korku hepsi karışmış durumda
elifayaz112_ deryaozturkk 36+4 haftalık oldum son 24 gün kalmış bazen bebiş öyle bir aşağıya baskı yapıyor ki sanıyorum çıkacak 🤭😅 geceleri zaten nefes alamıyorum oturarak uyuyorum hatta şu iki gündür hastayım sabaha kadar oturuyorum her yerim ağrıyor bı hayırlısı ile doğursam da rahatlasam Allah tüm hamişlere kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻😊
neym 30+2 yim sırt ağrılarım başladıı yatarken her yerim tutuluyor arada da vajinama anlık sancı giriyor
elifayaz112_ deryaozturkk düzenli yürüyüş yapın ama eğer çok fazlaysa doktorunuza söyleyin çünkü çok fazla ödem ile doğum riskli ve zor olur
Mihrasina_ Son 22 yazıyor ama erken doğum riskimden dolayı herna bekliyoruz biz :) bu ödem olayı bi bende yok galiba yüzüğüm hala dönüyor parmağımda 😂 ama onun dışında vajinada baskı ağrı gece uykusuzluk ne ararsan var