deryaozturkk Kızlar kaçıncı haftadasınız doğuma kaç gün kaldı gözüküyor vücudunuzda ne gşbş değişikliler var şu an :)
Deletedmom_8793 deryaozturkk 21 gün kaldı zor nefes alıyorum burnum tıkanıyor sürekli yoruluyorum acikiyorum
mehmetselimannesi deryaozturkk 26+4 bebiş haraketlendi kasığımda sürekli baskı ve de iştahım açıldı çok şükür çok heyecanlıyım ona kavuşmak için sağlıkla zamanında gelsinler 🥰🫠
Melismelo 12 gün kaldı, cok ağırlaştım hertürlü ağrılarım var, hareketlerim kısıtlandı, ayaklarım vs şişdi, cok fazla yalancı sancılarım var
ummu1405aksu 35 gün kaldi cok ağırım nefes darligi cok fazla ve akşamları asla oturamıyorum illa uzanmam gerekiyor
kubraturkkoc 37 yim 🥹 Müthiş ödemim var özellikler ayaklarım çok fena 😤 Bir de geceleri nefes alamıyorum burnum hep tıkalı bolca tuvalete gidiyorum hiç kilo almadım derken 10-15 gündür kendime hakim olamıyorum 🥲
zeyyneepp deryaozturkk 30+2 gunluguz sezeryan günü daha belli değil nefesim yetmiyor o çok zorluyor bide temizlik yapmak boyle icim istiyor her şeyi yapim az bisey yapıyorum pilim bitiyor vücudum dayanamıyor 😂😂
Fatmanur_0416 deryaozturkk valla göbeğim baya aşağı düştü uygulamaya göre 20 gün var , sancılarım başladı bel ağrım arttı göğüs ucu hassasiyeti oldu çok özür diyelerek söylüyorum kabızlıktan ishale döndü sürekli lavabo ihtiyacı arttı baskı hissi arttı hastaneye gittim açıklıklığım başlamış dün 1 parmak kadardı ağrılar artmaya devam ediyorum ben bu belirtileri 1 hafta önce yaşadım yaşamaya devam ediyorum
kayrosmom 37+6 dayım el ayaklarım çok şiş karnımda aşağı düştü. Regl ağrısı gibi karın bel ağrılarım var birkaç gündür inşallah doğum belirtileridir 🙈
BurcuMusti3107 kayrosmom ayy aynı gidiyoruz sizinle bende 37+6 yım benim de bir kaç gündür hafif kasık ağrısı alttan batma oluyor benim ikinci gebelik pazartesi gününe kadar sancım olmazsa yatış yapıcaz umarım benimde açılma oluyordur
dmmcsirin deryaozturkk son 13 gün gösteriyor ama ne gelen ne giden iyice ağırlaştım artık yapmadığım bişey kalmadı ama sanırım keyfi yerinde bekliyorum
deryaozturkk Bende 29. Haftama girdim hep bazen elektirik çarpması oluyor vajinamda başkabi derdim yok şükürler olsun
saadetsrmt deryaozturkk 35+3 haftalığım1 buçuk haftadır yalancı sancılarım başladı bu iki gündür sıklaştı akıntım da artış var ama nişan gelmedi geldiyse de anlamadım ilk gebelegim
vanilya_kokusu_ deryaozturkk 18 Mart sezeryan olacam ayaklar şiş kasik ağrım oluyor çok nefes nefese kalıyorum her yerim ağrıyor iç bacak ağrısı genital bölgem çok ağrıyor afedersin yürümek işkence gibi 🥺😫
elifayaz112_ deryaozturkk düzenli yürüyüş yapın ama eğer çok fazlaysa doktorunuza söyleyin çünkü çok fazla ödem ile doğum riskli ve zor olur