rumeysa_ttkrky16 yesildenizz6 bizde 29+4 üz erken olmazsa benimde Nisan sonu mayıs başı gibi görünüyor 2. Oğlum 35. Haftada gelmişti:) normal doğum buda kız bebis bakalım kızlar nasıl gelir
zeyyneepp yesildenizz6 30+2 günlük olduk doğum zamanı belli değil sezeryan günü belli olsa sanki daha güzel olcak gibi 😂 nefesim yetmiyor sanki bu aralar bide temizlik yapmak zorlamaya başladı 😏sizin nasılsın gidiyor😍
betealt yesildenizz6 29+3. Çalismadan kaynaklı sanırım ara ara kasılıyor. Biraz yoruluyorum. Karın ağrım ve mide bulantılarım devam ediyor
badhomian bende yarın 32 ye giricem valla geceleri bacaklarım durmuyor ve içim yanıyor kalkıp kalkıp du içiyorum dopdun diye beklemdeyim hep sizin nasıl gidiyor
rumeysa_ttkrky16 badhomian nefes darlığıda oluyor bende yorulma çabuk yürürken 29+4 üz bizde 3. Gebelikim :)
yesildenizz6 Benimde sabaha karşı kramplarım var 🥺 mide yanması bütün gün yaşıyorum artık 9-10 hafta kaldı diye düşünüp kendımı rahatlatıyorum🌸 az kaldı geçecek 😂
rabiaerdemm rumeysa_ttkrky16 bende öyleyim eğer tam zamanında gelirse 16 mayıs fln oluyo ama erken doğadabilir canı ne zaman isterse 😅
yesildenizz6 zeyyneepp fark etmeden de olsa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz her işi yaparken mola vermek önemli 😂 bende hem ev işi hem normal iş yürütmeye çalışıyorum dinlene dinlene 😂💕
yesildenizz6 betealt benimde öyle uzun saatler oturma duruş bozukluğu iş çıkışı da genelde midem bulanıyor h.sonu doktoruma sorucam 🥺