iremkelleci esrak07 alpaslan mete aslında bana kalsa metehan koycaktım ama ilk bebeğimiz babasıda alpaslan isteyince böyle oldu 🥹
meltem1734 abdulhamit biz de nasipse Alparslan ya da aybars düşünüyoruz ama Alparslan ismi bana biraz ağır ve heybetli geliyor korkuyorum açıkçası :) sizin Alparslan’ınız nasıl karakter ve davranış olarak falan :)
abdulhamit meltem1734 benim Alparslanim brbekligi sakin geçti hasta olmazsa yada bir sıkıntısı olmazsa beni hiç zorlamazdi ama dediğim dedik şuan bana kalsa inadını babasından almış😂bana çok düşkün babası yanında bile olsa ikindskja kaybolssm annem nerde diye sesleniyor tek takılmayı çok seviyor benim olana kimse dokunamaz diyor ve bide çok duygusal o yönünde bana çekmiş 😂ama her çocuk farklı 3 yaşında şimdi
thegirlinahood Bizim de Duru Alya miz olacak inşallah. Abisi seçti ismini bizde anısı kalsın diye begendik babasıyla.
mrvkln Bende 16. Haftadayım çok kararsızım ilk kızımda da son aya kadar karar vermemiştim farklı herkeste olmayan bişey istiyordum çünkü Laren inci kızımın adı ben Laren istedim eşim inci şimdi ikinci kızıma bulamıyorum yine 😂
eerutku esrak07 bizde sevgili olduğumuzdan beri kız da olsa erkek de olsa hep EVREN demiştik ve hamile olduğumu öğrenince direkt Evren dedik 🤍🥹
adl_12 esrak07 19 haftalık gebeyim “Zeynep Naz- Eliz Ada- Zerda” henüz karar veremedik.. Hoş ben cinsiyet de de emin değilim 😀 FETAL DNA kız diyor doktorlar erkek diyor bi hafta sonra detaylı ultrason var orda netleşecek inşallah
hulyalarda esrak07 oğlumun ismi Toprak Orkan, şimdi hamileyim eğer kız olursa Beliz Saba, erkek olursa Ediz Atlas olacak inşallah🥰
senayseven Kader_24 elvin benim aklımdada var Gökçe yeğenimin ismi Umay’da var eşimin tarafında pek isim seçeneği bırakmadılar bana ya 😂
senayseven şöyle bir liste yapmıştım Elvin Mila Eflin Ada Belis Aybüke Lara Devin Liya Lavin Nare Alara Serenay Parla