yagmuryig esrak07 oğlumun ısmı yiğit alp şimdi gene hamıleyım erkek olurda aras ege kız olursa umay ada olcak
karamel008 yelizabeth Ayy ben de ikinci çocuğuma Deniz ismini koyacağım kız olursa Nil Deniz erkek olursa Deniz Alp koyarım dedim cinsiyeti ayırt edilsin diye. Nil Deniz’i ilk defa gördüm bir başkasında. Sağlıcakla gelsinler inşallah 💙
yelizabeth karamel008 amiiin inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla doğup büyüsünler 🙏🏻 Benim Nil Deniz’imm doğdu sizlere de nasip olsun sağlıkla 🩷
mervetugral esrak07 Bu sene erkek senesi herhalde çoğu kişi oğlum olacak yazmış bizimki de BARLAS 💙🫠 son 4 haftamız kaldı 🥰🥹
elifasaf1 esrak07 oğlum 5 yaşında Asaf Emre 35 haftalık hamileyim bunu Çağlar Eren düşünüyorum nasıl sizce
3bebekliannee esrak07 3.ye hamileyim hepsinde hamile olduğumu öğrendiğim an karar verdim kız olursa şu erkek olursa bu olacak diye ☺️ sonucunda Arya-Aras-Afra oldu isimleri 🥰
hmeyracr eminee1_3 benimde ilk oğlumun ismi ali kerem ikincide erken onada Alp karan koymak istiyoruz güzel tesadüf olmuş :)