aysenurmihra ayazirmak benim ilk kızımın adı Mihra Ra enerjisi çocuğun zorluyor ben şimdi olsam mihre koyardım kesinlikle
minikmucizem26 parla_03 diretebildigin kadar diret kabul etme koymam eger koyarsan ilerde mahkeme salonlarda görüşürsün oğlunla dersin ismini beğenmicek cnku davalık eder seni fln de korkut brz🤭😅
Kader_24 parla_03 isim koyma hakkı bence anneye ait siz bilirsiniz ama gerçekten çocuklar isimlerinde kaderini yaşıyor tanıdık olan insanların yani ölü veya sağ farketmeksizin bence bu senin hakkın hakkından çok saygı duyulması gereken şey bence izin verme ozaman deki benim babamın adı olsun ya dusunsenize oğlunuza aynı ortak yerde kayinbabaniz.ile sesleniyorsunuz veya kizdgnz zaman ortak bir alanda yanlış oluyor yine de sağlıkla gelsinler inşallah sağ salim isimleri ile buyusunler
hulyalarda adl_12 kafanız karışmasın, bazı doktorlar çok garip ilk gebeliğimde O kadar garip şeyler yaşadım ki hiç bir doktora güvenmem gerekirdi
rozcans Ozlemerikci543450 çok haklı bence ya. bende Türk ismi dışında asla sıcak bakmıyorum. sizin bebekler has Türk ismi olmuş. maşallah.🤭🇹🇷🇹🇷 sağlıcakla, mutlulukla büyüsünler🤍
Ozlemerikci543450 rozcans çok teşekkür ederiz soğumhaneye indirdiklerinde isimleri sormuşlardı anestezi doktoru birazdan burda iki bebek kurt uluyacak demişti 😂😂eğlenceli bir doğum oldu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
zeyyneepp minikmucizem26 güzel bi isim tabi ki ama tek isim tercihimdir her zaman çok az kadi sanmıyorum değişiklik olacağını 😊yanına uyumlu biseler bulursunuz ya hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah 😍
abdulhamit meltem1734 benim Alparslanim brbekligi sakin geçti hasta olmazsa yada bir sıkıntısı olmazsa beni hiç zorlamazdi ama dediğim dedik şuan bana kalsa inadını babasından almış😂bana çok düşkün babası yanında bile olsa ikindskja kaybolssm annem nerde diye sesleniyor tek takılmayı çok seviyor benim olana kimse dokunamaz diyor ve bide çok duygusal o yönünde bana çekmiş 😂ama her çocuk farklı 3 yaşında şimdi
kubra0208 aysgl330633 babası doğunca kotcakmis ilk çocuk da da aynısını dedi ama geçen isimlere bakarken Aişe Hümeyra güzel dedim kendisi de beğendi teşekkürler öneriniz için 💕🥰
ilknuryvz 20+2 olduk oğlumla. Bebeğim dört sene sonra mucize gibi lütuf gibi geldi. Ben Kayra ismini beğendim “Allah’ın lütfu,hediyesi “ demek anlamı. Eşimde Asil ismini söyledi. Asil Kayra düşünüyoruz henüz tam net değil ama çok güzel bence 🧿💙
yelizabeth karamel008 amiiin inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla doğup büyüsünler 🙏🏻 Benim Nil Deniz’imm doğdu sizlere de nasip olsun sağlıkla 🩷
karamel008 yelizabeth Çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla büyütün yavrunuzu inşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza🙏💙❤️