esrak07 clementine16 ilk kız demişlerdi ikinci bebeğime nasip olursa İNCİ koyacaktım çok seviyorum o ismi nasip olur belki bir de kızım olur 🤗🤗
parla_03 minikmucizem26 aynı seyleri soyledim cocukla dalga gecerler kamiller diye falan bide artık herkes modern isimler koyarken ne kadar cahil dusunuyorlar anlamıs degilim
minikmucizem26 parla_03 diretebildigin kadar diret kabul etme koymam eger koyarsan ilerde mahkeme salonlarda görüşürsün oğlunla dersin ismini beğenmicek cnku davalık eder seni fln de korkut brz🤭😅
Maviice ozlemmerve Biz de bir ara Mavi düşünmüştük soyadıma uyuyordu😬 sonra çok koyuldu diye yorumlar okudum vazgeçtik. Buket uzuner’in kitabı geldi aklıma🩵 çok güzel olmuş bence kimseye söylemeyin heves kırarlar 😂
rosienne Henüz cinsiyeti öğrenmedik ve bu isim bulma işi bizi epey zorlayacak gibi. Ortalıkta hep aynı isimler dolaşıyor. Rüyamda Görkem ismini gördüm ama kararsızım, kız veya erkek ikisi içinde kullanılıyor. Sizce nasıl ?
aybike2212 esrak07 kızımız MİNEL şimdi kardeşine Ayberk istiyor prensesim öyle olacak Allah nasip ederse 🙂❤️🧿
ssulebarlas esrak07 “Göktuğ Barlas” adında bir oğlum var 1 ay sonra ikinci oğluma kavuşacağım onun ismi de “Saltuk Aras” olacak Allah izin verirse
busesahin ahfer Mahir Asaf yada Ömer Aras güzel olur gibi isimlerin yerini değişince ömer asaf aşırı çok 🤔
gunespera esrak07 bizde Kadir koyacağız eşimin dedesinin ismi olduğu için 23 haftalık olduk ve eşimi isim konusunda asla ikna edemediğimiz için bizde kabullendik 😂😂 ikinci isim olarak Kadir Alp olsun dedim onu bile istemiyor 🥴
sumyra_dnz Bu arada anişler ben hala bebeğimin kalp atışını duymadım doktorlara göre şuan 8 haftalık ama bana göre daha 7 haftalık olmadım. Pazartesi gittiğimde hala yoktu haftaya tekrar gel dedi bebeğinin kalbi atmıyor olabilir dediler. Sizce telaşlanmalımıyım? Siz kaçıncı haftada duydunuz?