merve_tp kardelen_polat aaa tühh insanı sinir ediyor bu durum. Popodan falan bakmaya çalışsaymış keşke. Ay ben de başka doktora gitmiştim cinsiyet öğrenmek için beni sinir etmişti. Olsun bir sonraki usg ne zaman?
kardelen_polat merve_tp Detaylı Ultrason İstedi Oda Randevu Yok Özele Gitmem Gerekiyor Ona Gideceğim Normal Devlettede Baştan Beri Gittiğim Doktora Aldım
tugbazeyd1 kardelen_polat aaa devşet çok ilgilenmiyor ya bende de öyle olmuştu özele gittim baya 15 dk felan uğraştı öyle gördü ama benim kızda bi süre sakladı bacakları kapalı demişlerddi
kardelen_polat tugbazeyd1 Yarın Özele Gideyim Diyorum Sırtı Dönük Kalp Atışını Bile Göremedim Dedi Ben Çok Umutluydum Görürüm Diye çünkü
fatbenya tugbazeyd1 maşallah kuzucuğa sağlıcakla gelsin inşallah ❤️🪽 bizim doktorda baya uğraştı ama yok inat etti o da 😂 Pazartesi tekrar gideceğiz kontrole bakalım neler olacak 🤭😅
kardelen_polat fatbenya Sağlıkla Sıhhatle Kucağına Almayı Nasip Etsin Rabbim Bende Pzartesi Gideceğim Bakalım Ne Dicek 😆
Talentedmom kardelen_polat rüya tabirine çok da inanma oğluma hamileyken kız gördüm erkek oldu kızımda kız gördüm kızım oldu bilinçaltından dolayı böyle olabiliyor
kardelen_polat Talentedmom Hayırlısı Olsun Çok İnanmam Zaten Rabbimin İki Meyveside Var Bende Hangisini Verirse Kabulüm