fatbenya kardelen_polat bende öğrenemedim ayakları ile kapatıyor sıpa 😂sizinki erkek gibi hissettim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🥰
kardelen_polat fatbenya Amin İnşallah Bu Ultarsonda 15+6 Tü Bacaklarıyla Kapatmıştı Görülmedi 19 Haftalık Oldum Bakalım Görebilecekmiyiz ❤️ Hep Birlikte Sağlıkla Kucağımıza Alalım İnşallah ❤️
tugbazeyd1 fatbenya bende hamileyim 16.haftada benimkide kapatmıştı devlet söylemedi hatta net değil diye o gün özele gittim 15 dk felan uğraştı öyle öğrendim kızmış🥹
kardelen_polat merve_tp Hayırlısı Olsun Oğlumda Var Kızımda Var Bu Zamana Kadar Heyecanlanmıyodum Gün Gelince Bi Heyecan Bastı 😀
kardelen_polat merve_tp Sırtı Dönükmüş Göremedi Başka Doktora Gitmiştim Bugün Ultrason kağıdımı Bile Vermedi
fatbenya tugbazeyd1 maşallah kuzucuğa sağlıcakla gelsin inşallah ❤️🪽 bizim doktorda baya uğraştı ama yok inat etti o da 😂 Pazartesi tekrar gideceğiz kontrole bakalım neler olacak 🤭😅
merve_tp kardelen_polat aaa tühh insanı sinir ediyor bu durum. Popodan falan bakmaya çalışsaymış keşke. Ay ben de başka doktora gitmiştim cinsiyet öğrenmek için beni sinir etmişti. Olsun bir sonraki usg ne zaman?