ayzey1 aysegulyyt inan göbeğinin çıkmaması şuan daha iyi ben zorlanmaya başladım inan ki . Eğilip kalkarken dizlerimi karnıma buktugum zaman ağrı yapıyor . Sağlıklı olsun zamanı gelince göbeğin çıkacak zaten 🍀🥰
mrvshnsrcgl İlk gebeliğimde 20.haftalarda basladı karnım şişmeye Şuan 19.haftalık olduk diğer doğumdan kalan gobegım hala aynı kilo almadım hiç inşalah 1 ay daha koruyabilirim
ebrudefnee aysegulyyt bende 20+4 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim ama karnım baya çıktı bende çıkmasın isterdim ilkinde sanki bu kadar yoktu ilk gebelikten kalan biraz göbeğimde vardı ondan mı bilmiyorum ama banada çok büyük duruyor
rabiadumanb aysegulyyt benimde öyle 39 haftalığım sanki 30 haftalık hamile gibiyim bir arkadaşım 31 haftalık benden daha fazla göbeği var birazda yapıyla ilgili sanırım ikimizinde ilk hamileliği çünkü 🤷🏼♀️
Ozlemerikci543450 aysegulyyt ikiz doğum yaptım 2010 ve 2030 kilo bebekler karnım tek bebek 5 aylık gibiydi 😂doğumhane de anestezi doktoru bile emin misin ikiz olduğuna diye takıldılar bana bazen göbek çıkmıyor bu arada 52 kiloyum 😂
Havin49_ aysegulyyt yapı meselesi ilk gebelikte 20-25 atası karnom çıktı ikinci gebeliğim ikidi 16 haftalık çıktı