zeynepctk Bade088 yeni evlendiğimde nohutu normal tencerede pişirme gafletinde bulundum kaç saat pişti hatırlayamıyorum bile o günden sonra düdüklü kullanmayı öğrendim o yüzden düdüklü candır.
parla94 ben sarmaları ve yeşil fasülye vs de düdüklüde yaparım çok pratik. otomatik kilitli iyi markalarda otlama olmuyor zaten. bir de açmadan önce lavaboya koyup suyu açıyorum havası hemen çıkıyor
demirrleydi_ Zeyneplemutluluk aynen eşim evdeyken bir kaç kez kullandım onları da eşim açtı zaten herşeyi sabah erkenden yapmak zorunda kalıyorum
Zeyneplemutluluk demirrleydi_ korkmasanız iyi bişey de işte ben bekarken annemde görüp termo kullandığım için korkmuyorum. Düdüklüm yoktu benimde evlenirken fazla çeyiz alamadık ihtiyaç olanı almıştık babam çalışmıyordu kızıma gelen harçlıkla almıştım 1 tane düdüklü
Superisibeyza Bade088 dün haberlerde düdüklü ile kötü bir tecrübe yasamıs bir kadın vardı. Ben de korkuyorum ayda bir kere bir koca düdüklü fasulye bir koca düdüklü nohut haşlıyorum sonra soğutup Buzdolabı poşetlerine bölüp buzluğa atıyorum yemeği onları cıkarığ normal tencerede yapıyorum
Bade088 Esma006 neden su tutuyoruz bugün denedim buhar çıktıktan sonra altını kıstım pişerken ses geldi ağlamaklı sürekli korktum kapattım buharini çıkarttıktan sonra açtım acaba normal miydi o ses yeni düdüklü
Esma006 Bade088 normal pişerken ses vermesi canım soğusun diye tutuyorum öyle alışmışım bilmiyorum 🤣🤣
sarilale123 Bade088 bende korkuyordum 2 sene süs gibi durdu dolapta😂ama bebek olunca baktım ki çabuk pişiriyor şimdi elim kolum oldu
Masalmom_ Bade088 düdüklü yemegini sevmiyorum Cok agor geliyor bana o yuzden tencere de yapmak daha lezzetli oluyor benim icin
sara29 Bade088 eski düdüklümden kurtulup fissler ile pişirmeye başlayınca çok daha keyifli oldu yemek yapmak..
demirrleydi_ Zeyneplemutluluk hayırlı olsun güzel günlerde kullan evet büyük rahatlık ama bakalım korkumu yenebileceksem kullanırım yoksa ya anneme ya ablama veririm onlar sürekli kullanıyor mesela yarın etli yemek yapıcam mecbur sabahtan eti haşlamam lazım
Zeyneplemutluluk demirrleydi_ teşekkür ederim 😍 size zor olur işte umarım korkunuzu yenersiniz. Altı kısılı normal ateşte pişirmeye çalışın biraz vaktinden erken koyarsanız acele işiniz de olmaz havası rahatlıkla çıkar böyle böyle alışmış olursunuz. Kadın için gerçekten çok pratik acil bişey koyacaksam hemen yapıyor ya hız konusunda iyi oluyor