Fatmanur_0416 Bade088 bende kullanıyorum baba evinde hep kullandım evlendim kullandım bi ara patladı çok şükür bana bişey olmadı ondan sonra eşim evdeyse yaparım o yapar doğrusu 😅😅😅 yoksa pişmez bacım
1cey Bade088 bende korkuyorum kullanmıyorum almıştım sıfır durdu baya süre 😅 önceden haşlayıp buzluğa atıyorum
Fatmanur_0416 Bade088 kullanma kılavuzu vardır yoksa da markasını yaz internetten bak en güzel yardımcı valla çok güzel bir kurtrıcı emin ol diğer şekil 1 saatte yaptığın yemek 2 3 saate kadar uzuyor
Zeyneplemutluluk Bade088 kara mercimek Mercimek çorbası Et Nohut kuru fasulye bamya yeşil fasulye dolma yaprak sarması her şeyi düdüklüde pişiriyorum elim kolum her şeyim hem lezzetli oluyor hemde çabuk pişiriyor
Esma006 Bade088 korkma canım hemen altını kapatınca açma 10-20, dakika geçsin aç bende korkardım ilk evlendiğim aylar şimdi profesyonel oldum 😂😂su tut bide düdüklüye lavoboda
Bade088 Esma006 neden su tutuyoruz bugün denedim buhar çıktıktan sonra altını kıstım pişerken ses geldi ağlamaklı sürekli korktum kapattım buharini çıkarttıktan sonra açtım acaba normal miydi o ses yeni düdüklü