sarilale123 cansudemir1010 kaçı aradınız birde ne soruyorlar telde . Netten başvurmaya çalıştım kesinlikle olmuyor hata veriyo
nbn cansudemir1010 amin inşallah sağlıkla ama bende telefonla görüşmüştüm 153 arayıp ama kapıya geldiklerinde çok yardımcı oldular ikiz olduğunu söyledim kağıdı gösterdim hemen bi paket daha verdiler bende telefonda baya belirttim ikiz olduğunu ama fayda etmedi
cansudemir1010 nbn o halde kapıda gelen kişinin insafına kaldık 🫠 umarım iyi insanlara denk geliriz de sağlıklı sıhhatli yavrularımızı büyütürüz hepimiz 🥰
nbn cansudemir1010 amin İnşllah aynı kişiler dağıtıma çıkıyorsa verirler iyi biriydi adam inşallah verirler tani Anadolu yakası Kartal bölgesinde oturuyorum ben
cansudemir1010 nbn inşallah inşallah bende Anadolu yakasında Çekmeköy de ikamet ediyorum bakalım yaşayıp göreceğiz 🙈😄
cansudemir1010 Seda_nur4760 valla bence de öyle ama bir görseniz baya ceplerinden çıkıyormuş gibi inatlaşmalar bilmem neler 🤦🏻♀️
nbn cansudemir1010 İnşllah alırsınız benim umudum yoktu geleceğinden telefonla başvurdum sonra aradan zaman geçtim sorgulattım doğum bekleniyor yazdı bi baktım bi sabah aradılar aşağıya gelip teslim alın dedi kimliğinizle çok şaşırdım
beriii47_ Banada bir geldi ama ikiz degil di geçen sene şimdi 6 aylık hamileyim gene başvurdum ses yok beşik kullanmadan kırıldı puset yoktu ana kucağı vardı onuda sevmiyorum başkasına verdim içerik değişmiş bu sene evybabydi sleppy olmuş