emineej
Senin annenin hissettiği değil benim hissettiğim olur. Kızsa da ben hissettim diye kızdır.’
Bu cümle bile ne kadar hadsiz, sınır tanımayan insanlarla muhattap olduğunuzun kanıtı. Malesef bu kadar olmasa da çoğu insanın, bu kadar bir çok insanın az da olsa bundan daha kötülerinin yaşadığı bir coğrafyada yaşıyoruz. Cahillikten gelen özgüvenleri ile bütün sınırları ihlal etmeye doymamış bu tipler yüzünden hayatımın 8 yılını kayıp geçirdim, birisi öyle bir laf diyorki üç ay yatıp kalkıp bende keşke ona şöyle deseydim ben de böyle deseydim diyordum, söylediklerine o an cevap verememek o kadar kötü hissettiriyordu ki. Kendime kızıyordum ağzın yok u neden cevap veremiyorsun diye, gidip nasıl laf yetiştirilir falan diye videolar izliyordum. Sonra anladım ki cevap veremiyorum çünkü benim bunlara verebilecek bir cevabım yok. Ne desem bir üstünü söyleyecekler, bir şey desem onun bir üstünü ve yine beni kitleyecekler. Huzuru onları görmeyerek, dinlemeyerek i, mesafe koyarak buldum. Şimdi eskisi kadar görüşmüyorum ama mecburen görüştüğümde yine bir kaç gün sinirlerim tepemde dolaşıyorum. Yani anlayacağınız evet çoğumuz yaşıyoruz bunu. Benden size tavsiye siz onların yaptığı şekilde yapabiliyorsanız yapın, hiç altta kalmayın. Bir laf var ya deveyi diken insanı s…..n yaranır diye. Bu gerçekten çok doğru biliyor musunuz? Ama sizde benim gibi yapamayanlardansanız tek çözüm uzaklaşın, mesafe koyun, söylediklerini duymayın. Başka yolu yok malesef.