aysundu canan_55 banada aynısını dediler de bende yaptırmadım. Bir tedavisi yoksa niye yaptırayım dedim. Amayinede insan düsnmeden edemiyor
canan_55 aysundu evet düşünüyorsun ama detaylıda herhangi bi anormallik görülmedi onun için rahattım ben
aysundu canan_55 bizimde çok şükür görülmedi. Ama genetik bi rahatsızlıksa ne kadar bakarsam bakayım göreme diyo doktor. İnsanı hep kuskuda bırakıyorlar
canan_55 aysundu evet tam görünmez diyolar ama detaylıda tüm ölçümlere bakıyolar aslında bi anormallik olunca anlayabiliyorlar
ikincikezannelikmi canan_55 maşallah hayırlı olsun🌸🌸 bir sorum olacak varis çorabını siz mi götürdünüz hemşireler mi verdi hastane çıkışında da giymeye devam ettiniz mi
canan_55 ikincikezannelikmi evet canım çorabı kendim götürdüm bir gece kaldı bacağımda çıkardım ben doktora sorup ona göre çıkarabilirsin
Hicran94 @kavalakurabiyesi doğum yapmışsın gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Süreçle ilgili bizide bilgilendirir misin heyecanliyiz bizde😃
kavalakurabiyesi Hicran94 evet canım yaptım yazacağım hikayemi biraz sıkıntılar oldu buraya çok giremiyorum
xlarge canan_55 ağrın çok var mı şimdi ben 3. Hamileyim 2. Ci çok zordu korkuyorum aynı acıları yaşamaktan 🥺
canan_55 xlarge ağrılarım vardı biraz çok hareket edemedim ilk günler korse taktım onun faydasını gördüm benim ağrılarım genelde tuvalete çıkamadığım için olmuştu ilaç kullandım o rahatlattı beni sonrasında ağrım azaldı