demirrleydi_ beautiful_ evet erkekler öyle olmuyor maalesef ve gerçekten öyle en kıytırık bir takım bin liradan başlıyor biz bayramdan önce memlekete gitme bir niyetimiz var orda eşimin dayısının çocuk giyim mağazası var ordan almayı planladım ben
ikincikezanneolmak beautiful_ dun tiktokta bir kadın video atmıştı lcw uygulamadan cok guzel renkli üzerinde üç boyutlu şekiller olan takımlar almıştı bir bakın derim
demirrleydi_ beautiful_ hadi inşAllah bulursun bende oğlana bakıyorum arada ama hiç biri istediğim gibi değil bugün dışarı çıkıp yine bir kaç mağaza gezicem istediğim gibi birşey bulursam alıcam
beautiful_ hd_d benim bir tane var o büyük park yatak o kendi evimde kalacak bunu da kaynanamın evine almayı düşünüyorum zaten uzun süre kendi evime gitmicem
ikiprensesannesi___ beautiful_ erkek çocuklarına kıyafet yada bişey almayı bilmeyen ben oğlumun Allâh yardımcısı olsun iki kızdan sonra erkek giyimi banada yük olacak gibi 😅😂🤣burda bakım bari inşallah bişeyler öğrenirim
beautiful_ ikiprensesannesi___ ah kuzumm çok zor 😂 kıyafet yok pantolon gömlek kazak hep aynı modeller 😂
Alya05 beautiful_ evet güzeldr ilk görseldeki ince triko diğerleri kalın tam kışlık Kalınlıklarda iyi tam sizin köye göre kara kışa göre yapılmış
ikiprensesannesi___ beautiful_ ahahah kızların niye varda erkeklerin yok dıyecem de olsun erkeklerin bir sınırı olsun daha beşikteyken hakediyorlar😂😂
demirrleydi_ beautiful_ biz yetişkinler içinde öyle bende kendime uygun birşey bulamıyorum hem kilodan dolayı hemde beğenemiyorum
bsrbrkysr184_ beautiful_ böyle ceketli fln takımlar var erkeklere hoş oluyor ama çokta bilmiyorum benimkiler kız olunca 😅