beautiful_ QueenBahar_ Amin inşaAllah hayırlı evlat olsun ama ben bunda aşırı kız hissediyorum oğlum da yaşamadığım çekmediğim herşeyi bunda çekiyorum
Alya05 beautiful_ Kaldığın yerde nasıl bilmem ama şubesi varsa civil elbiseleri güzle ve kalitelidir trendyoldada civil sayfası var ordan bak istersn LCW de kendini bozmuş düzgün bi kıyafeti yok artık ki eh işte idare eder dediğinde bin tl üzeri Bende şu aralar çarşıya çıkacam kızlara alırım biişiler Erkek Çocukalrı giydirmek çok kolay bej renginde bi gömlek ve pantolon deri ceket oh miss
beautiful_ Alya05 burada giyim şubeleri yok maalesef ondan hep internet üzerinden alıyorum Yaa o kombine baktım 2000 geçiyor 😂
Alya05 beautiful_ 😂😂🤭🤭🤭🤭🤭 pahalı kombinler güzel oluyor bapalım hahahahaha Aaaa bak hele geçen arkadaşımın oğlurlarına kazak aldım defaktonun indirimde 250 tl ye aldım trendyoldan Bi kazak bide altına pantolon çok güzel durur
eslem2121 beautiful_ aşk ben genelde mağazadan alıyorum ki tam olsun çünkü bazen internettte kalıpları geniş veya dar oluyor
demirrleydi_ beautiful_ gerçekten çocuk kıyafetlerini saçma sapan bir hale getirmişler benimde kızım 3 yaş 9 aylık bende uygun güzel bir kıyafet bulamıyorum bulamadığım için bayramlığını ben ördüm kendim içime sine sine yaptım
hd_d beautiful_ Ayyy çokkk güzelllllll bunu alinca o buyuk olani almaya gerek varmi kiii esime bi gosterim
demirrleydi_ beautiful_ evet erkekler öyle olmuyor maalesef ve gerçekten öyle en kıytırık bir takım bin liradan başlıyor biz bayramdan önce memlekete gitme bir niyetimiz var orda eşimin dayısının çocuk giyim mağazası var ordan almayı planladım ben