Denizz44 gizemsrkrtl Bat 9 belirtim sadece adet olacakmış gibi sancılarım var umudum yok zaten regl geliyor gibi
mklc19 Denizz44 benimde bat 6 regl gibi ağrılarım oluyor kesiliyor yüzümde hep sivilcelendi onun dışında hiç bir belirt yok 🥹
gizemsrkrtl Denizz44 yani salınca oluyor genelde diyorlar ama 😅 bende bıraktım artık ama bir yandan da yine umut ediyor insan
Tugbaults Bat 6 adet olacakmış gibi ağrılarım var ve göğüslerim aşırı şişti onlar dışında başka belirti yok gibi.
gizemsrkrtl Tugbaults amiin inşallah 🥰 bu ay umarım kendiliğinden olur yoksa diğer ay aşılama yapacağım
Tugbaults gizemsrkrtl bende 3 yıl bekliyorum hala olmadı bu ay ramazan diye ara verdim ramazan bittiğinde bende aşılama düşünüyorum doktorumla görüştüm
Saree_ Ben bugün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı fotoğraf atmak istiyorum ama beceremedim nasıl atabilirim fotoğraf?
ekndva Benim 5 Mart doktora gideceğim dün baktım negatif evde teste , 2 günde değişir mi bilmiyorum . 5.gün pozitif görenler bile var
gizemsrkrtl Tugbaults aslında ben gözü karartıp tüp bebek düşünüyordum da öncesinde bi aşılama yapalım dedik