Havin49_ derya_1010 ilk oğlumda doğumun bir gece öncesi bile abartısız 1 kg erik yiyip öyle yatmışımdır ve kışın ortasında canım karpuz çekmişti sağolsun eşim bulup almıştı😀😀 İkizlerimde de sadece bi kere pasta çekti hiç aşermedim
benimsin21 derya_1010 Tatlı ekşi herşey istiyor canm özellikle çilek ama daha bulamadım ya🥲. En çok da domatesi tuzlayıp yemeyi çok seviyorum😁 Çiğ köfte döner limon baklava yani karmaşık 😂
alinaaden derya_1010 bütün sağlıksız şeyleri istiyor canım ilk zamanlar takmazdım cips kola çikolata yerdim bol bol 24 hafta olduk dikkat etmeye calisiyorum ama canım çok çekiyor bana kalsa 3-4 paket cips yerim yani bunu yapmamak için bol bol meyve yiyorum 🥲
derya_1010 merve588 🥰afiyet bal olsun bebişne 🥰ben tatlı tuzlu herşeyi yiyorum 1 ay 3 günlüğüz daha 😊
merve588 derya_1010 ya daha başındasin ben sona dogru geldim senin bebisede yedigin hersey sifa bal olsun 🫶🏻
parla94 derya_1010 tarihlerimiz aynı biz de bu gün 4+3 olduk :) tatlı isteğim azaldı protein isteğim arttı diyebiliriz :D
derya_1010 merve588 çok teşekkür ederim sağ sağlim kavuşmak dileğiyle 🤲🏻😊 ilk zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu yaşadınız mı hiç dün hafif yanmam oldu benim korkuyorum o yüzden
merve588 derya_1010 ben halen yaşıyorum ihmal etme git acile idrar testi ver bende kronik hale geldi ilk gebeligimdede oldu simdide devam ediyor tedavisini görüyorum halen 31+ 5 günlük olmama ragmen
NilVibe bsrelif Benim de ya ölüyorum erik diye, ben her kış zaten erik ve çağla istiyordum canım çok çekiyordu, şimdi daha çok çekiyor haliyle. Bu aşerme mi bilmiyorum ama 😄
derya_1010 parla94 yaaa 😄 parla94 ne varsa yiyorsun dimii 😄😄 bende tatlıyı çok aramıyorum tuzlu ekşii
parla94 derya_1010 Evet ramazan bitince daha hafif bir düzene geçeceğim inşallah. doktor kontrolüne gittini zmi siz?