bbusrass Haftadayız bir dahaki kontrolüm bir ay sonra bebek ters duruyor bir ay sonra dönmezse detaylı konuşuruz dedi doktor ters olan bebişler varmı yada kaçıncı haftada döndü
ikincibahar_08 bbusrass daha bebek çok küçük bir günde kaç kere pozisyon değiştiriyor kim bilir 36. Haftada döndü benim oğlum
beyzzsenturkkk bbusrass 18 de baş geliş dönmüştü 27 de makat geliş olduğunu öğrendim ters dönmüş 2. gebeliğim yine normal istiyordum ama doktor 32-33e kadar zaman verdi çok stresliyim insallah döner
Beyza-mkl22 bbusrass Daha vakti var bence endişelenme, bende 28 haftaliğim 2 gün önce acilden girdim baş geliş pozisyon dediler, neden böyle erken döndü diye tedirgin oldum, normalde 32den sonra döner diye biliyorum, erken doğarsa korkusu sardı benide
bbusrass esmacuk ya evet herkes erken diyor ama iki haftadır yani 25. Haftadan beri doktor ters duruyor dönmüyor falan dedi aklım çok karıştı
bbusrass beyzzsenturkkk banada aynısını söyledi kontrolüm 31-32 olucak o zaman detaylı konuşuruz dedi
zehea Beyza-mkl22 bizde aynı sizin gibi 29+4 de gittiğimizde almış bile baş aşağı pozisyonu belki daha önceden almıs ben bilmiyordum bise olmaz herhalde nırmal demekki çok duyuyorum bu haftalarda değişebilirmiş bile pozisyonu
kaya_kaya 35 e kadar dönme ihtimali varmiş 31+5 hala kafası sağ üst kısımda mahf oldum valla oturamıyorum artık. Doktor 35 de son muayenede dönmemişse konuşalım dedi umarım döner ilk doğumum normal olmuştu. Sezeryan dan korkuyorum
bbusrass kaya_kaya inşallah hayırlı haberler alırsın bende çok zorlanıyorum her hareketi beni zorluyor