NaimeYilmaz HappyMom Ödüllerinde kazanan annelerimizz :) Kendilerini tebrik eder, mutlu günlerde kullanmalarını dileriz. Yarın mailler atılacak. 06.03.2026 23:59′a kadar vaktiniz var. Dönüş olmazsa yedek talihliye geçilecektir. Kazananlar: busraucar.1356@gmail.com bernasahin3838@outlook.com serifeerdem1@gmail.com mehmetverdi115@gmail.com havvaksp27@gmail.com esraelci0233@gmail.com alibulgak03@gmail.com turak370@gmail.com semaelifcelik@gmail.com hazaal.hazal60@gmail.com Yedekler: rabia.vrl@gmail.com sirmasahinkul@gmail.com reyyansacakli@gmail.com Yayın anında şikayet olduğu için maalesef yayınımız kapandı ama indirmeyi başardık yedekleri video kaydı ile tamamladık. İzlemek isterseniz: https://uploadnow.io/f/9Y4Yymp
zahra26 NaimeYilmaz banada çıkmadı 😢 acaba tiktokda izlemeye yetişemedimmi diyemi oldu 🥺 şansım yok hiç ama rüyamda bana çıktığını görmüşdüm😭
ikimelekannesiii Tam olarak ne çıkıyor ben yeni indirdimde uygulamayı tam olarak kuralları bilmiyorum
rumeysa_ttkrky16 8 mart dünya kadınlar günü içinde bir çekiliş olacakmı acaba şansımı birde orada deneyeyim 😂