Elfidanur yorgunannis sma optı pro kullanıyorum ben yenı anneyım sizce vermemelıyım mı ya ayy korktum sımdı sız öyle dıyınce
QueenBahar_ yorgunannis hayır BİM’in değil bundan 2 sene önce kullandım eczanede satılıyor gaz yapmıyordu
yorgunannis QueenBahar_ ben sanki BİM’de de gördüm acaba benzer bişey miydi🤔 tamam tamam bebevita’ymış kusura bakma
sym_yc yorgunannis baby goat ablam mamanın içerisine biraz da zeytin yağı koyuyor hiç bir sorun yaşamadı sadece ebebekte satılıyor keçi sütlü bebek maması diye
Zeynepefem yorgunannis bende hipp kullaniyorum kizima asiri gaz yapıyor degistirmeyi dusunuyorum bebelac gold deniycem oda mı gaz yapti size
hilal2097 Zeynepefem eğer varsa bulabilirsen sma comfort al bebekten bebeğe değişiyor demekki güzel bir mama yoksa
yorgunannis Zeynepefem evet kızım mama içtikten sonra çok huzursuz oluyordu ağlıyordu bebelac bi tık azalttı ama yine rahatsız yani
hilal2097 yorgunannis mama değişikliği yapınca da gaz yapar en iyi mama bence hipp bende çok kullandım onu alabilirsin ama sma comfort da çok iyi ikisini dene bence işe yarar
aogoya yorgunannis kardeşim eczacı belli bir seri no toplatıldı ve hala insanlar en çok onu tercih ediyor