HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI normal de olumsuz yorumlara çok karşıyım ama sana gerçkten yaşıyan tecrübeleyen biri olarak naçizane tavsiye verim 🤦🏻♀️🤭 2 yaşında oğlum ve 20 günlük diğer oğlumla şuan uykusuz ve bu saate kadr aç kalan bi anne duruyor karşında 🤦🏻♀️😁 nasıl diyosan normlde büyk oğlumda sessiz sakin öyle yaramaz bi oğlan çocuğu değil gayet iyi rahat küçük oğlumda 2-3 gündür sancılı ona rağmen oda raht 2-3 gün öncesine kadr dha rahattı öyle diyim ama şu 2 gündür büyk oğlum hasta üşütmüş öksürükle mahvoldu eşimde aşırı pimpirikli çockların hasta olmayı bırak hafif ayağının burkulmasına bile tahammülü yok hemen telaş eder kızar çocklar ağlamıcak hasta olmıcak düşmicek sanki kendi öyle büyümüş kendi boğazına kalem sokana kadr durmayan bi çockmuş nyseee 🤦🏻♀️ çocklar bi yandan eş bi yandan zorladı beni 2 gündür gece ağlıyo öksürüyo halsiz ayağnda beni salla diyip duruyo gündüz desen öyle kucağmdan inmio bırakma beni dio ağlıyo sürkli ağladkça öksürük artıyo delirmemek elde değil sabh uyandı yine ağlayark başladık güne öksürük tuttu aldım geldim yanıma mutfağa bşyler yedirim şuruplarnı verim dedm sandlyede pturmuyo kucağına al die ağlıo alsam şmdi babası denen adam gelck nie bşyler yedirmiosun şurplarnı ver dicek neyse kalkdı geldi oğlanı aldı kucağna gitti odaya oda hala ağlıo yanıma gelmk istio o ordan bana laf atıo bnde mutfaktan ona laf attm bu sfer de ne laf atıon die geldi bana sataştı çocklamı uğraşım senle mi uğraşım saat kaç olmş çocklarla hala uğraşıorum aramadı bi halt ettm kusura bakma bilion beni demesi yeterdi ama yapmadı bu stresle ne kadr iyi bi anne olabilirsin ne kadr yetebilirsin çocklarına nyse dolmuşum laf uzadı yani canım bence asla bulaşma şuan bebek işine ha eşin yardımcıysa gerçkten saçma sapan harektleri yoksa çocğun yanında bide onla uğraşmıcaksan senden çocuğun yükünü yardmcı olup alıyosa hafifletiyosa yinede düşün derim ama diğer türlü kendine hayrı yok bana olsun diosan asla kendi sağlığın için yapma derim çok zorr ikiz gbi oluyolar birinin sesiyle diğeride uyanıyo sessz olalm desen anlamıyolar kesnlikle yardmcı biri olmadan yapılck bi iş değil