HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 2kids1mom yaa çok kötü geçmiş senin de😕 inşallah bu da kolay geçer sağlıkla kavuşursun evladına💖 ben istiyorum ama korkuyorum işte sadece🥲
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI prs_99100 7 8 yaşına gelince eminim ki rahata alışacağım ve istemeyeceğim bunu bilmesem beklerdim o yüzden tuvalet eğitimini tamamlayıp adım atmam lazım sanırım en azından 🥲
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI smgergn sende benim gibiydim demekki😂 haklısın kafaya koyduysan yapman lazım sonra daha çok öteleniyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebişine💖
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI _neslihan__ benden daha kötü geçirenler var malesef 😕 haklısın valla kafaya koymuşken yapmak lazım dediğin gibi arkadaş da olurlar birbirlerine belki daha rahat bir süreç geçiririm
_neslihan__ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kesinlikle canım rabbim hayırlısı ile kucağını tekrar doldursun inşallah 🙏🏻
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI krizantemmm evet ya unutuyor insan sanırım yoksa bu cesaret nerden gelecek🤣
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI merve588 çok zormuş çok geçmiş olsun 🥲 aslında kucağımıza alınca coğu şey geride kalıyor ama ister istemez korkular yeniden başlıyor 🥰
merve588 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI şükür genede halime Rabbim kokularindan uzak birakmasin diyorum hersey geliyor geçiyor 🫶🏻
Yazmelegi_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI benimde ilk gebelik zordu. Ama yas farkını 2.5-3 istediğim icin bi cesaret geldiii ve yaptim 🤣 dogurdum bilee
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kizinaasikanne ay maşallah evet ne olacağını bilmiyoruz hepsi birbirinden farklı geçiyor sağlıkla al kucağına inşallah 🥹 inşallah benimde ikinci iyi olur🥹
kizinaasikanne HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI inşallah canım hayırlı güzel ve keyifli bir hamilelik geçirirsin ve çok hayırlı bir evlat olur gelecek bebiş sana 🤲🏻 önün karanlık hamile kalmadan anlayamazsın güzel mi değil mi 🙊 inşallah her şey gönlünce olur
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Denizj haklısın 😂 sadece gebelik değil doğum ve uykusuzluk da gözümde büyüyor 😂
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI serpilllga hemen olup olmayacağı da kesin olmuyor malesef. Doğacak olan varmış 3. Gelmiş sağlıkla gelsin inşallah bu doğumun çok iyi geçer. Kardeş çok güzel bir duygu inşallah evlatlarımız çok iyi kardeş olurlar birbirlerine🥹
serpilllga HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI umarım. kul plan yaparken kader gülermiş Rabbimin planı farklıymış ne diyelim hayırlısı olsun belki o bizim göz aydınlığımız olur. evet hemen olmuyor eğer aklımızda kardeş fikri varsa bende acele edin derim
Anneoluyorumm00 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI o zaman yap gittsin kuzum 😂 kaldıkça insan istemiyor 😁benim aralarında 23 ay vardı çok zordu ama senin doğana kadar üç olacakmış zaten rahat olur bire bakan ikiyede bakar 😁🥰
Yazmelegi_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 13 gün oldu doğum yapalı. Şimdilik hersey yolunda 🥹 sonrası nolur bilmiyorum
sumeyye6506 Anneoluyorumm00 öyle oluyor mu yaa bana da umut verin şuan 1 aylık bebiş hamilelik diğeri 10 gün sonra 3 yaşında olucak
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Anneoluyorumm00 aynen ileri atarsam daha istemem biliyorum huyumu😂 sanırım o enerji geldiği an yapmalıyım yoksa her an vazgeçebilirim😂 seninki daha küçükmüş Rabbim kolaylık versin 💖
Anneoluyorumm00 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI git yap kuzu durma kaçar sonra hevesin 😂😂 âmin kuzum Allah razı olsun balım ❤️
sumeyye6506 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI inşallah inşallah bende iyi düşünüyorum inan canım geçer zaman ya